Hollywood Kids
Efter att varigt på en jädra massa middagar så ville jag bara ta det lungt och titta på film, så Joakim kom och joinade mig. Det var niiiice.

Idag har jag vandrat runt i stan med familjen för att aa... se om man hittar något man vill ha. Och hem kom jag med dessa blåa jeans på bilderna och tröjan här nedanför. Och den hittade jag på myrorna för 50 kr, sicken tur man kan ha.
Just nu håller jag på att packa för att ta mig ner till skåne med vänner för att fira det nya året! Det som är mindre coolt är att vi måste vara på bromma 6.20....

Nä nu ska jag fortsätta skissa på mina underverk som ni sen kan köpa i butik inom 2 år, haha det gäller att satsa stort , eller hur vare?

image81


Lillebror

image72image75image74image73

Annandag firades som alla andra år hemma hos Mormor och Morfar med mammas sida.
Ett stort problem som finns, som vi verkligen vill ha massa hjälp med. Är att våran nya kusin inte har något namn och inte kommer vi på något riktigt bra heller. Så säg massa bra! Han kallas nu lillebror.

My Hood

image69image70image71

Igår var det då Julafton och dagen började med att leta klappar. Som morgonpresent fick jag en stoor bok med massa fina bilder på modeller och ett Vogue nr med sommar kollektionen -08. Vid 1 kom släkten hit och vi glöggade och åt sen en massa mat. Sen blev det kalle och dsen tomten och blablabla.

Men i present fick jag pengar, presentkort, massa kläd/mode/design böcker, Justice vinyl, skivor. hmm aa det är det jag kommer ihåg.

Och för pengarna ska jag antingen köpa en synth, kläder, posters eller spara.

Nu ska jag på toa och sen kommer jag tillbaka för att skriva nästa inlägg!

GOD JUL ALLA

image68

from me to you

image65
image66image67

Sjuk som jag e kom jag knappt upp ur sängen i morse men efter att jag tryckt i mig en macka drog jag in till stan för att hitta en klänning jag kan ha på Julafon. Men efter X antal besök i affärerna så kom jag på att jag igår redan hade bestämt att jag skulle ha klänningen mormor sytt till mig, så då var det bara att börja leta efter ett par strumpbyxor istället.
När jag sedan kom hem satte jag mig för att lyssna på The Shins. Nu återstår bara att göra mer julgodis så ciao!

GOD JUL PÅ ER ALLA!

tjopp

image63

Här får du en bild Pia som du kan ge till Frisören !
Tack för komplimangen också! och svar ja.

dom som försvann

image60image61image62

Det här är vad jag gjort efter skolan sytt ett gaaansla så nice linne!
Och i skolan hände inget kul förutom att vi slutade 13.00 och var med mina polers när dom repade gah shiat var nära på att fälla en tår, så sjuukt bra.

PUSS


Helgen var ju

Gaaaanska så otroligt nice!

Fredagen började med Julbord med vänner som snarare inte blev ett julbord om man tänker på maten. Men mysit vare!

Sen på Lördagen åkte familjen för att träffa våran nya kusin, visste inte att man  kunde vara så liten.

På kvällen hade Joakim spelning med sitt band och tre band till det var GRYMT!

Och eftersom ingen kunde ta kort på mig så var jag tvungen själv, stackars då.
image57Så där fick ni mig och nu ska jag käka kött och ris med päronen.

Ciao!

Bilduppgiften

Är klar och jävlar vad mamma fixa till den, häärligt!


Mitt försök
image54


Jag lärde mig faktiskt av att titta.
image55

Hare!

A day in the life

Igår joinade den underbaraste vid namn Julia mig hela kvällen. Vi drog hem hjälpte jullan med en läxa, gick ut, köpte pizza, åt pizza, tittade på Top Model, åt pizza. Och hade det allmänt askul!
Kikade på gamla uppvisningar från skolan, haha herregud!

image52
Idag har jag nog inte gjort något värt att berätta... Ska iaf snart fortsätta eller börja om (?) på bilduppgiften som ska vara klar imorgon. Synd att man är den utvalde i hela släkten att inte kunna måla.

Blivit bjuden på ett julbord som är imorgon med en massa vänner, gaaanska så nice. Det ska tydligen vara någon slags knytkalas men det som inte är så coolt är att vi glömde snacka om vad alla skulle ha med sig, så jag får väl komma dit med en hunka eller nått. Aja Lina taggar!!

Glad Lucia på er!

såpbubblor

Idag blev man då singel..... men vet ni vad? jag mår fan bra ändå(:

men det har varigt en underbar tid att ha dig som pojkvän Filip!

one on one

image50

Hela dagen har bara varigt skit förutom att jag fick mitt första vg på No:n.
Jag och mina vänner spelade upp "nu släckas tusen människoliv" som jag sa förut. den har nu lagts upp här. (Du måste trycka på tomten för att titta på oss, han sitter på våran skola)
Men dom var ju helt tvugna att ta första spelningen då mitt synth inte var på och det ser ut som jag bara står och tokar på scen eftersom dom inte filmar mig när jag spelar.

KRAM

Lejonhjärta

image48


Lugn kväll idag efter en gaaanska så olugn kväll igår!
PÖSS

Vi lägger ner musiktitel leken

En stark fundering jag har är hur man ska svara på er läsares kommentarer. Antingen svarar man på sin egen blogg eller i läsarens blogg men om man gör det ser det ut som att man inte svarar och om man svarar i sin egen blogg blir det bara knaaas. Så jag kom fram till att skriva det nu. Jag är inte tråkig, svarar bara i era bloggar.

Härligt då var det klart.

Look after me

image47


nya från HM för 15 härliga kronor.

första sista

image46Ja asså dans är kul.

"En riktig jul"

Äre bara jag som gillar årets julkalendern?

jag tror jag är kärimage45

Här fick ni vinterskorna


From The Ritz To The Rubble

Idag vaknade jag med en rejäl huvudvärk från igår men oberörd som jag spelade drog jag in till stan med farsan för att leta ett par vinterskor, och det gick fort första affären och där fans dom.

När jag kom hem kom även underbara-Filip hit det var allt kul de!

image42

nä nu ska jag tagga på mandariner och vara social, PUSS

Alla som inte dansar

image41

Klänning HM syrrans
Tights CH
Skor HM
Hårband Gjort själv


Händelserika dagen slutar med ett Julbord med familjen i Gamlastan tydligen Japanskt. Jag taggar personligen en hel del. Efter det ska jag till pojkvännen som flyttat idag, härligt! 15 minuters gångväg här ifrån det gillar vi.

Syrran och jag har dansat en hel del här i rummet idag till själva Alla som inte dansar - Maskinen, Den diggas starkt!

Igår efter skolan övade vi till Tomterock som kommer vara en slags konsert i skolan som vi 9:or ska ha. Förutom att sjunga med sin klass kommer även jag och mina vänner köra en Ebba Grön låt vet ej vad den heter men den går "nu släckas tusen människoliv"  och jag är då den balla syntharen.

KRAM

RSS 2.0