Hörde att det här var inne.

image220

Efter en lugn morgon med pannkakor på eget recept utan mjölk för att vi inte hade någon. Så drar jag nu inte till stan med min vän. 

HARE

Umbrella

image218image219

Då var det de här med bloggandet, lusten har försvunnit och aa det är väl hela sanningen.

Igår var det hem till Magda som gällde där det var folk, kul? njaa sådär. Men det var trevlig.
På dagen igår drog jag till min moster och fick leta kläder. Jag kom hem med 3 st fyllda kassar, sånt gillar vi! Och inte nog med det hon har tydligen fler kläder men som hon inte orkat tagit fram ännu. Och inte nog med det jag är en av vinnarna på hotspot.webblogg.se!


Onödig fakta: Skjortan är från kassarna från moster, jag kan inte länka på den här datorn, en ny poster på väggen som ni kanske ser, jag var tvungen att ta låttiteln Umbrella bara för att och nu ska jag gå och koka nudlar sen får jag se vart livet bär mig.

Kram



Karma Police

image213image214image215image216image217

Igår firades Hallon, det var kul de!


Min dagbok är borta...

Hare fint.

Emmabodafestivalen

ÄR BOKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hallonpaj

image211
Grattis min skönaste på din födelsedag!!<3

Waters Of Nazareth


Sommarlov

Det blev ingen sykurs och jag orkar inte plugga engelska, hej då G+

Window Blues



Snart ska jag iväg på sykursen, men först ska jag ta en middag med det manliga päronet.
Bara så ni vet är jag torr under näsan och kladdig inuti. Ni vet sådär jobbigt snorig så att man inte kan äta och andas samtidgit? det är jobbit det!

Imorgon blir det inget annat än  bowling med skolan sånt gillar vi!

Kram

Bugle Call Rag

Vaknade upp till Nils Karlsson Pyssling på TV och han har alltid varit en tjej för mig... fick reda på att Nils var en killer (haha håhå jaja jag menar såklart kille) för några månader sen. Och nej jag har inte hajjat till på att han heter Nils.
På dagen drog vi till mormor och morfar för att fira mormor.
Och där hittade jag minsann lite saker jag fick som kallas fyra skivor, en kofta, spettsremsor, en tavla och massa kakor!

Har märkt att alla mina bilder iaf eller en mycket stor del av dom har en sur/dryg/ickglad (aa ni får tolka det hur ni vill) Lina på sig. Så här får ni en glad jag!

image202

Benny Goodman

Nu ska ni få lyssna på lite bra musik.

It Ain't Over Till It's Over

image200image201

Köpte mig linnet idag och nu vill jag säga "Trevlig helg!"

So Real- Tingsek

En timme till sen kan jag dra in tills stan med Tove Och Matte. Jag sitter i Cafet i skolan för att vänta på att Tove och Matte är klara med att träna på en show dom ska ha då dom spelar massa musik.

Här i cafet äre ganska så tomt, en kille sitter och spelar piano i paralelklassen och några tjejer står och snackar om hur dom ska få tag i alkohol till helgen. Så aa det här är väl som alla andra skolor anar jag.

Ska förövrigt lämna tillbaka ett par tights på Monki som larmet satt kvar på när jag kom hem. Jag och morsan var självklart tvugna att försöka få bort det även fast vi fatta att vi inte skulle få bort den. Och aa då blev det självklart små hål. Så nu åker dom tillbaka förevigt.






50 minuter kvar...

Make Love

image194image196image197image198

Och jackan som jag kopierat drån dudie är funnen! hräligt.
Planerna för dagen var egentligen att vara med Hallonpaj men nej så blev det inte istället ville min huvudvärk komma fram och lägga mig i sängen med några tabletter. Och så blev det..

Icke att förglömma att det är alla hjärtans dag idag. Som enligt mig är en gaaanska så överskattad dag. Det är bättre med spontana grejer än att göra något bara för att man "ska" göra det den dan.
Fast sen så är inte jag den romantiksa typen precis. Eller det där beror på hur man ser det men jag gillar inte tråkig romantik som att en kille bjuder en på en svindyr middag och bara pungar ut massa pengar åt en.  Fast sen finns den bra romantiken, killen ringer någon timme innan middag och frågar om man vill komma över och har lagat något han kan göra. Sen massa pussar på det så är det massa bra!

Glad alla hjärtans dag på er.

She Moves In Her Own Way

image180image181image183

World Of It's Own

image184image185image177

Efter skolan bar det av till Jullan där vi lagade mat och hade det kul kul!
Hittade denna fina kjol hos mamma nyss.
Och sist men inte minst så mötte jag Rosanna idag som jag inte sätt på drygt ett år, trevligt.
haha jag ser lite halvt läskig ut på dom två första bilderna.

Sitter nu här med pappers tussar i näsan, röd under näsan, ont i huvudet, ont i halsen,ont i knät, ont i nacken och nu ska jag göra Te.

Dig It

Började dagen med att springa in i väggen av att vara så yr när jag reste mig upp från sängen, men annars så har dagen flygit på ganska så bra. Började 12.55 hade två lektioner och klockan 18.00 började syjuntan som kommer vara varje måndag. Det var trevligt det!

Men sjuk är jag, massa sjuk. Och på foto blev jag ganska så fångad när jag satt och drog in snoret som ville ut...
image175

God natt

Little Room

image174


The World At Large

Och så var man en bikini rikare efter denna underklädes kurs. Ja det kändes roligare att göra en bikini för då kan jag skryta lite mer när alla ser den. 
Kursen var grymt kul, fast det var lite jobbit när ledaren sa fel till mig hela tiden så det mesta jag gjorde var att sprätta. 
image173

Puss

Someday

image169image170



Här är då tröjan jag sydde. Nu måste jag somna för att palla gå upp halv 9 i morgon. Men vill man lära sig sy underkläder så vill man!

kram.

Pass This On

Efter skolan gick jag och Jullan till Birgitta för att prata om att sy balklänning, men uppbokad som hon var så får vi träffas nästa vecka. Så då drog vi istället hem till mig för att dricka Smoothie. Och medans jag sytt en tröja till henne så har hon suttit och spelat samma slinga hela tiden som tack. Och nu sitter hon också och spelar in slingan så jag alltid kan lyssna på den. Hon är allt för god hon!

Hinner inte ladda upp bilder på kära pianisten för nu ska vi hemma till henne för att äta massa god mat!

Ha en bra kväll!

Killamangiro

image167


Snart helg. Snart helg.

And I Love Her

Idag var det en stressig morgon jag hann inte riktigt göra i ordning mig och sen vara det bara att dra,men när jag väl var framme hade jag tagit fel på tiden så jag var 30 minuter för tidig till skolan, så då drog jag till Tove och tog hennes F&S kort för att jag glömt mitt hemma...
 Semlan jag åt idag var allt god den! förutom att jag inte kunde käka grädden för att det ilar i min gom då, som jag nämnt tidigare, öhö.

Igår var jag med Inés och tiden den rann iväg kan man säga vi hade haft härliga samtal i cirkus 3 timmar. På kvällen gick jag, Otto och Carl en promenad här i krokarna och hade de härligt. Igår fick jag också tillbaka min balettkjol jag hade när jag var liten. Den har nämligen bott hos min kompis i aa vad blir de 2 år.

Ni ser den på bilden om ni tittar lite där under klänningen, aa där.

image164image165

Mina ögonlock klarar sig snart inte att hålla sig uppe.
God natt.

La Pastie De La Bourgeoisie

image158image159image161


Idag har jag letat tyg till min balklänning men nej inget var bra. Då drog jag istället hem till Inés och segade med prat, te, Bert, bullar.


(Innan jag somnade igår fick det bli en till kjol som ni ser.)


Hej.




I'm Good I'm Gone

image160image161image162

Här e då kjolen syster har på sig nu. Bilden i mitten visar hur kul vi hade när jag tog kort på henne. Kameran gillar inte riktigt henne om man säger så!

Dance Dance Dance

image161image160


Idag sydde jag mig en kjol, såg visst att Almah hade lagt upp en sybeskrivning gjorde väl ungefär samma mönster till den här, för de som undrar.

En sak som gör mig grymt irriterad är att det inte blev någon fegge ikväll som det var trott. Usch mår psykiskt dåligt av att var inställd på något som inte blir av. 

Nu måste jag skynda mig för att sy en kjol till syrran som hon ska ha ikväll.

PUSS

God morgon

image151image152


Ville bara säga det.Eller aa mitt te var inte att leka med.

She's Having A Baby

En underklädes sykurs som jag anmält mig till blir äntligen av! det har nämligen varit för få anmälda. Jag taggar!
Hoppar runt av glädje! Det går liksom inte att beskriva typ, men fyfan vad kul det ska bli!

Så i morgon ska jag och mamma köpa något fint underklädstyg som kan användas på kursen. Sen ska vi köpa lite mer tyg också så att jag kan sy lite saker som jag har i huvudet.


image149image150
Bilder tagna av Marcus Ohlsson som för övrigt är en grymt bra fotograf.
http://www.lundlund.com/photographers/marcus-ohlsson  (kan för tillfället inte länka till sidor just nu)


Dagens tre irritationsmoment:
Sura människor går in i tunnelbanan innan man hunnit ut.
Dom/den man ska träffa har tagit fel på tiden eller är sen.
Människor som tränger sig förbi och inte kan säga ursäkta.

Okej den andra jag skrivit är jag ganska så bra på iofs... men om man är sen är man ju säker på att den andra är där?

En annan erfarenhet jag fått under dagen är att jag aldrig mer ska gå i höga klackar om jag vet att jag ska vara ute i mer än 2 timmar. Fattar inte hur man klarar av det. Mina trampdynor är ju helt döda. Fast man kanske borde vänja sig...



Ha en trevlig fredag!

RSS 2.0