Strö lite socker på mig

image144image145image146image147

Här får ni lite bilder i förskott om vad jag ska ha på mig i morgon. 
Det är tydligen en annorlunda skoldag i morgon, det ska nämligen komma folk från olika yrken som man får lyssna på snacka med. Jag valde Fotograf, Sömmerska, Arkitekt. Spännande! Men har ingen aning om ifall det är vanligt schema resten av dagen? aja hoppas inte kören går bort.
 
Efter skolan är planerna att gå på F&S med Matte och sen om jag inte är allt för svettig gå förbi en tygaffär på vägen hem.

Nä nu ska jag sova, sov gott!

The Blues Are Still Blue

image143



Så var först CV:t lämnat hos ICA. Känner mig gaanska så duktig som är så här tidig med att söka sommarjobb.
Efter skolan idag har jag degat och pratat i luren med Inés, trevligt trevligt unge dam!

Och så var de det där med balklänning. Har ritat en som jag vill ha men frågan är vilken färg, förslag? Funderar starkt på att ha balla ögonfransar och slimmad toffs till. Får se hur det blir med det det är ju trots allt ett tag kvar.

Idag körde jag förövrigt på en mittbena och rödaläppar som ni ser, ganska oja men det var tufft!


HARE

Belle And Sebastian - I'm A Cuckoo

image136image137

Då var det de här med att visa magen, personligen gillar jag det nog...eller? ..ja jo det gör jag nog.. okej ja jag gillar det.

Får bara bli lite varmare innan man drar ut såhär.

Belle And Sebastian har krypt dig sakta fram i min Ipod igen, härligt sväng dedär.

Ehh...jag har inget roligt i huvudet att skriva om... Kan ju meddela att jag försöker få päronen att säga ja till att jag får åka på festivalen Siesta! som tydligen är på några skoldagar.  Men jag ska få det egenom!


Hej!

The Modern Age

image133image134image135


Idag fann jag ett par fina gubbyxor från Myrorna.
Funderar på att sy in dom lite vid benen kanske...?
Så nu tycker jag att dom härliga vårdagarna ska hitta hit. 
Fick för övrigt besked om att jag kommit in på sykursen idag, härligt!

Nu ska jag se på TV,


HEJ

TACK

Verkligen tack som fan för alla härliga kommentarer jag får.

Och grymt kul att det blir fler och fler som kikar in på min blogg.

Kram från en mycket glad Lina!

La Belle Et La Bête

image127image128

Idag gjorde jag något ganska impulsivt val jag anmälde mig till en sömnadskurs, som kommer vara varje måndag 2 och en halv timme, det kommer bli kul som fan! 
Vet inte riktigt om jag nämnt tidigare att mitt största intresse är att sy och teckna kläder, men nu vet ni det. Men för tillfället har jag inget tyg hemma.

Igår köpte jag mig ett par nya skor som ni ser på bilden, som jag idag hade till en grå lite kort hoddie, svart tröja, höga jeans och glasögon. Blev tyvärr ingen bild på helheten. 

Hare.

The Party

Okej kvällen kommer antagligen inte  bli så mysig som jag trott. Just nu sitter jag och gråter och vill bara bort från mitt hem, jag orkar inte mer. Jag vill åka hem till mormor och morfar och bara slippa min syster och min pappa. Men jag kan inte lämna mamma och min kanin. 


Ha en bra kväll alla.

Rock Classics

Igår blev det en gaanska lyckad kväll trotsallt. Började med att chilla lite med några vänner efter det drog jag med mig Jullan för att dra till en fest i Axelsberg med Lukas. Det var trevligt värre! sen efter det drog vi tillbaka till där vi började.

Idag var jag på öppethus på Kulturama, det föll mig inte riktigt i smaken. 

Ikväll blir det bara titta på film kväll för min del.
image123image124


KRAAM

 


Arrest Yourself

Två timmars skoldag blev det idag, och det vi gjorde var att titta på en film. Man ska inte klaga inte. Fast det var gaanska så onödigt att änns vara i skolan trots allt. Och när vi slutat skulle visst alla hem och plugga, så då var det ju bara att dra hemmåt.Trist, men funderar starkt på att dra till Myrorna snart. 

Kom på idag att jag kan ju ta kort med min mobil, så här får ni lite halvkassa bilder!

image121

image127




Buss

Sitter nu och äter gurka och lyssnar på musik, kom nyss hem från ännu ett pass på F&S. Fick mig en trevlig pratstund på bussen hem med en farbror som satt och förklara hur chauffören ser när någon tryckt "stopp". För er som inte vet/vet/vill veta/ inte vill veta så är det så att dom ser på en skärm där framme om någon tryckt. Sen så hade vi lite problem med "våran" stoppknapp vid oss den ville liksom inte funka, det var en ganska rolig farbror det. 

Ingen av kamerorna är hemma för tillfället.

image120
Bilden är från google.se


Nu ska jag och pappa experimentera fram en kycklinggryta, 

God middag!

Dirty Dancing

image119

Är inget annat än bra och hon får gärna ge sina kläder till mig.

Man Must Dance

image113image114

Kom nyss hem från att ha varit hos Matildas härliga inflyttningsfest. Det var niiice.

Nacka Gymnasium var mycket bättre än vad jag trott så det kommer komma med på min "lista".
Efter att varit där så åkte jag förbi Monki för att se om dom hade fått in sin lilasvarta skjorta, men tyvärr inte...


God natt.

Praise You

image111image112

Snart bär det av till öppethus hos Nacka Gymnasium. Fast vill egentligen inte gå där men jag måsta ha lite fler skolor att välja på än vad jag har nu. Har nämligen bara en jag vill gå på. Aja jag får hoppas att den är brabra! 

Hittade ett par härliga skor hos morsans skohörna idag. ( För er som är sådär härligt nyfikna så hade jag sockor i skorna )

KRAM

Ice Ice Baby

Fick i läxa till nästa vecka att ta med min favoritlåt och spela upp inför klassen. Varför vi ska göra det är för att vi ska visa att vi är bra lyssnare, haha ganska kul grej. men frågan är vad man ska ta för låt... Funderar på att ta någon från Familjen eller Hot Chip. Får se hur det blir med det. 

Slutade tidigare idag så jag och vänner drog hem till Matte, sedan fortsatte jag till Friskis & Svettis. Det var jobbigare idag, kanske för att jag hade en aning träningsvärk. 

image107image109image110


Nu ska jag riva potatis med pappa för att äta raggmunk.

Frisk och svettas

Idag var då första Friskis & Svettis passet avklarat. Jag kan ju inte säga annat än att det var jobbit. Men efteråt kände man sig allt bra! Det firades då med att jag och Matte gick och köpte mjölk. Ja...vad ska man säga mer om det.. medelåldern låg väl på 30+ fast sen fanns det dom som var 60+ också, tufft!


image106
image105
image104

Målade mina naglar igår! det blev fult.

PUSS


Jackan är funnen

Ja rubriken säger väl allt jag har i mitt huvud.

Trouble

image101image102


Orken att gå till stan och köpa kläder har försvunnit ur mig....Men orken att sitta vid datorn och klicka hem massa kläder har stärkts!  Fast det verkar ganska komplicerat så det får morsan hjälpa mig med. Om jag skulle kunna klicka hem saker redan nu skulle jag utan tvekan klicka hem dom här två för att sedan ha dom tillsammans. Tror nog det skulle vara gaanska så nice. Med ett par sneakers, ett bling bling halsband och da krull!

Nej men ser man på det här var nog det första klädinlägget jag gjorde!( såg visst att det inte var det nu)

Kraam

Ballonghuvud

image98

image99image100


Här har jag då försökt illustrera en jacka jag letar efter som jag iofs inte sätt i någon affär eller nått. Men den är väl inte så mycket begärt. Skulle vara gaanska så snällt/kul om någon kan säga var man skulle kunna hitta en sådan? eller om ni sätt någon ha på sig en? Skulle vara en mycket fin vårjacka.

Ballong till huvud brukar det bli för att jag helt enkelt suger på att göra ansikten som inte ser läskiga ut. 


hmm vad ska vi ta idag...vi tar en PUSS!


Ticket To Ride

image97


Uppåtpuffar till Lina som räknade matte på en helg!

Fast en sak jag inte fattar är varför vi får lära oss så många olika räknesätt när man kan använda miniräknaren? Är det inte tillräckligt svårt att lära sig hur en komplicerad miniräknare fungerar? Jag fattar till exempel ingenting av syrrans miniräknare, och i arbetslivet är det väl ändå fler som har en miniräknare än sitter och fundera ut allt själv.
Trams.



grädde

Grädde har alltid varigt ett problem i mitt liv. När jag var liten kunde jag bara äta grädde med socker i för annars fick jag ont i huvudet, men nu får jag inte ont i huvudet längre men istället ilar det som fan i min gom. Är de bara jag och farsan som har sådana här problem? eller är det någon där ute som också kanske "lider" av det? haha aja jobbit äre.

Ikväll är mina planer att vara hemma för jag är gaanska så dåsig. 

image96


KRAM

do the dog

image102image103




Bild bild bild

image87

Då var det då denna bilduppgift. Vi skulle välja 4 saker man gillar och sedan måla av dom så jag valde.
Tröjan står för kläder
Högtalaren står förmusik
Sunes Jul
Sytråd  står för att sy


image88

hmm får se kanske gör om den, det lutar åt det  men men där har  ni den!

nu ska jag tagga på juice.

dirty dream number two

image86

Just nu chillar jag runt till Belle & Sebastian och sitter med mitt bildarbete brevid mig, som jag kan lägga upp bild på, börjar faktiskt bli ganska nöjd sådär. hmm....vad vill jag skriva om nu...vet ni vad? det står faktiskt helt still i mitt huvud nu så jag säger, adjö!

hallonpaj

Igår var jag med min homie Inés, vi åt massa goda våfflor och chillade galet!

image85


har allt en mening?

hmm....känner mig inte så glad just nu...känns som all skit kommer på samma gång, men finns det kanske en mening med det? E det så att det finns en mening med att jag inte passar lika bra längre med vissa av mina kompisar? kanske är det så för att jag ska inse att jag faktiskt har vänner som jag älskar som jag borde umgås mer med?

Jag går till konsum för att köpa en Coca Cola. Det finns ingen Coca Cola så jag testar något nytt, som sedan blir min favorit dricka. Då är det väl ändå en mening med att det inte skulle finnas en Coca cola just där?
För annars skulle jag aldrig köpa den dära andra drickan.

Allt blir faktiskt bättre om man tänker att allt har en mening. En av mina vänner frågade mig om det kunde vara någon mening med det man ångrar att man gjorde/inte gjorde.


" Om jag har en killkompis som jag gillar fast inte vill att alla andra ska veta om, och han frågar mig om vi ska sova tillsammans i helgen och jag vet att mina kompisar kommer få reda på det förr eller senare så jag avstår. Men efter helgen ångrar jag ig enormt mycket. Är det verkligen en mening med det?"

1. Ja det kan man väl säga, det kanske va meningen att ni inte skulle sova tillsammans, ni var helt enkelt inte menade att sova med varndra den natten? kanske skulle det bli värre än vad du kände nu? kanske skulle eran vänskap förstöras? vem vet, men någonting mer än att dina kompisar fick reda på det stoppade dig.

2. Mm förstår att du ångrar det, men det kommer nog gå över snart ska du se.

Testa att börja tänka att i princip allt har en mening för visst känns det bättre att höra svar nummer 1 än 2?
Det jag vill komma till är att försöka se allt possitivt, Istället för att lacka över att Coca Colan var slut bli glad över att du hittade något nytt.


Jag känner vibbar av att jag blev gaanska så djup i detta inlägg. Men vad tycker ni? tycker ni jag är ute och cyklar helt eller har jag kanske någon poäng?


image84

Shut Your Eyes

image83

Den här kan jag nu på synth, woho!

Jag orkar inte skriva mer... ciao!

knaas

Idag har jag påbörjat mitt nya liv! eller nya å nya hmm... Jag har iaf köpt ett Friskis & Svettis kort, jag har också köpt ett keyboard och sist men inte minst anmält mig till en underklädesintensivkurs. Asså sykurs.

Känns bra med lite förändring i livet.

Jag och fyra till kompisar har också fått förfrågan att spela på en fest som vi får 2000kr att splitta på. Kommer bli gaaanska så spännande!

image101

RSS 2.0