Hallå

image526

Jag lever, och hinner inte skriva mer.

Divine
Låten får säga lördagen och Emma har några bilder från lördagen också.

Det började med att ha schlagerkväll hos Emma, som sen ledde till att vi skulle till Naxxos men så blev det inte utan vi drog hem til Viktor istället och fortsatte kvällen där.


Underbart, underbart

Space Oddity

Jag fick i uppdrag att göra alla balinbjudningskort till skolans bal. Och hej å hå svenska läraren blev inte så glad, för jag har tydligen använt mig av talspråk och skrivit fel på ett ord. Får hoppas att alla är som jag och inte ser felet.


Julla ringde precis och är tydligen påväg hem till mig, sånt gillar vi!


And I Love Her

image523

Stannade hemma från skolan idag. Tror pappa blev lite rädd i morse när han ser mig försöka prata fast jag inte får fram ett ljud. Så jag fick sova vidare. Alla i familjen kommer hem sent idag så jag ska laga mat nu så att det finns när det kommer hem. Det blir mackor.
Follow

image515image516image517image518image519image520


Gårkvällen började med att fira Josefs födelsedag och det här är dom ända bilderna jag fått tag i hittills och det är rosannas bilder.

I Will Follow You Into The DarkJag kan inte sluta gråta åt låten. För då får jag för mig att min kanin ska dö, och han har jag haft för länge för att han ska få försvinna.

han sitter här med mig nu.

Pressure


Station To Station

image503image502image499image501image498image497image495

Det var blött, kallt, naket när jag cyklade hem från skolan.

Jag har börjat cykla varje dag till och från skolan och det känns bra. Fast imorse var jag tveksam till att ta cykeln för att jag var helt slut. Men sen när jag cyklat några meter fick jag världens kick och blev glad. Så cykla kanske är min grej. Öh.

Min ipod är förövrigt spårlöst försvunnen.

Ashes To Ashes

image494image493image492image491image490image489image488

Efter skolan cyklade Jullan hem med mig. Vi ville ha mat och gjorde som vi alltid gör tardetsomfinnsrörvärmerrör. Men den här gången blev det faktiskt gott(efter att Emma B sagt vad vi ska ha i eftersom det smakade vidrigt innan).

Nu ska jag springa ner till affären och köpa frukt.

Seven days in sunny June

Seven days in sunny June


?

image455

Okej nu är tiden då jag ångrar att jag skjutit fram allt. Min balklänning behöver bli klar, min svenskabok ska vara utläst i morgon och jag borde börja, jag ska ha lämnat in 50 glosor på engelska sen två veckor tillbaka + en person beskrivning, en spanska uppsats om ett band sen en vecka tillbaka, en labbrapport sen 3 veckor tillbaka, mitt rum ska städas, min skitiga kläder ska till tvättkorgen ( där jag redan går över styr att parfymera dom så att jag kan ha dom några dagar till), beställa klipptid, göra rent hos min kanin och där tar det stopp. Men det är väl tur det. 

Bara av att se den långa texten gör så att jag vill ringa folk och boka upp mig hela veckan så att jag inte behöver plugga. Och det här är inte alls okej.

The Union Forever

image474image475image476

Bilder från picknicken med päronen. Och jag är en god människa som inte lägger upp bilder på folk som inte vill.

Jag fick ett ryck och kände att jag ville ha massa frukt. Så nu har jag fått ner två äpplen och två bananer. Och det känns.

Det finns en nackdel med att min blogg börjar bli stor och det är att jag inte kan vara lika personlig längre. Tror ni kanske märker det. The Dress

image471image472

Idag köpte jag och Emma. B en fin röd klänning som passade båda likabra. Kanske nya Systrar i klänning? öhö...

Nu ska jag försöka dra upp pappa på vinden och hämta alla vinylskivor som vi nu skjutit fram i snart 1 år. Dom har liksom inte kommit upp sen när vi flyttade.

Emma. B är min storasyster för er som inte vet.

The Fan

image468image469image470

Igår kväll vare en misslyckad kväll så jag drog hem till Jullan där den blev lyckad. När jag kom bjöd hon på jordgubbar och Coca Cola. Sånt gillar vi. När vi vaknade vare så varmt att vi satte oss i fönstret.

Jullan är fotografen för dom två första bilderna.

Hurricane

image464image467image466

Idag har jag köpt ett par nya blåa skor. Efter skolan var jag med Inés som är på första bilden. För övrigt har hon finaste shortsen i stan. Sen kom Rosanna och gjorde sällskap.


Hej.

On A Night Like This

image462image463

På kvällen blev det Lina, Rosanna och kakor. Och jag orkade inte åka hem så jag följde med Rosanna hem och sov där. Kul och trevligt vare.


Weight Of The World

image461

Igår kom ju då Jullan hem till mig. Allt började med att jag kommer springandes förbi henne och skriker"Vi ska på den bussen, vi ska på den bussen!" Och efter 3 steg så märker jag att mitt lår blir knas. Hela mitt ben vill inte böja sig tillslut. Så det slutar med att jag springer med ett ben rakt ut åt sidan. Det såg nog ganska läskigt ut när jag kom springandes som en enbent och jullan som sprang på jag-garvar-så-mycket-att-jag-inte-kan-springa-sättet.

För övrigt är hon den bästa man kan ha. 

Sounds of Silence

Det är så mycket att det inte blir någonting gjort. Det ända jag orkar göra är att hitta anledningar till att inte behöva göra det jag borde. Så snart ska jag möta upp Jullan som är påväg in.

Har vi tur kommer det bilder, om inte batterierna hinner ladda ut , orkar inte leta efter laddaren.

Taxman

image454image453image452image451image450image449¨


Lite bilder från igår.

Sleeping Pills

image447
Bild från Emmas blogg


På bilden jag och David efter Sweet 16.
Innan det så var jag då på Emma B:s studentskiva. Det var väl trevligt men jag kände mig så underlägsen att jag blev blyg som satan. Hatar när jag blir så. Och att jag kan bli så. Aja inte så mycket att göra åt.

Igår blev jag firad av några kompisar såhär lite efter. Men det var fint det. Vi satt på min gård och grillade och var musikaliska. Sen drog vi upp till mig och var som vi brukade och sen somnade vi.

Men nu måste jag göra mig en aning fräschare för att sen möta Filip. Hej.


Pantomime Horse

image444image442

Jag vet att jag ser ut att vara runt 10 år på den här bilden.
Idag köpte jag tröjan på bilden. Den är otroligt bekväm.

Snart ska jag börja göra mig bra till Emma. Bs studentskiva.
Efter studentskivan ska jag kanske möta upp Rosanna och dra vidare till Klara som kommer ha det trevligt.

Nä nu ska jag gå till toan och leta efter smink. Hej!

RSS 2.0