JVIVJSSH


Jag har kommit i en såndär jobbig period då jag känner mig som fulast och störst i världen. Jobbit.
Men jag lever ändå. 

Mitt rum


Jag fick förut frågan om jag kunde visa hur jag bor, och vi börjar med mitt rum! Fast det ser lite annorlunda ut nu iofs.


Nu ska jag plugga sen äta sen dra till Adam.

Så jävla äckligt


Jag får panik över mitt nya hår, jag HATAR det.


Spelar ingen roll hur många som säger att det är fint jag HATAR det lika mycket ändå.

Det kommer ta minst 1 år innan jag kan få så långt som på bilden. Hela mitt ansikte är så mycket finare i längre hår.

Nu blir jag liksom vandrande potatisen med en splääääshad rödbetta på huvudet, VIDRIT.
HårNu kommer Linaskaverkasmartinformation  men det här är faktiskt bra. Drick te med sugrör, för om det är akta-du-bränner-tungan-varmt så bränner du dig bara så stort som sugrörets area är.

TabbeIdag langade jag en tabbe på mig själv. Mina päron gick ut på promenad efter 10 minuter tänkte jag nu måste dom vara borta ganska långt här ifrån så jag sätter mig på ballkongen redo att ringa Ines och tände precis en cigg. Och vem kommer då ut på ballkongen om inte mamma. Hm att vara smidig är nog inte min grej. Men dom var inte heller så smidiga eftersom dom glömde soppåsarna hemma. 

Jaaaaa

Vaknade idag av att jag nös.

Adam sov här så vi vaknade till genom att titta på Idol. På dagen mötte jag upp Mikaela och på vägen så mötte vi Jo och Matilda. Sen drog jag hem och käkade mat och nu har jag pluggat.

Bilder kommer.
Kanske.Hej. 


Mikaela har tyvärr ingen blogg som jag fick en fråga om. Men Adam haar.  Minimalism.blogg.se

Missförstånd

Mikaelas bilder

Tror vissa har missuppfattat bilden på mig i kort hår, jag går INTE så till vardags utan det var precis efter jag kommit hem från visningen.

hahah vafan??Laddade nyss in bilder från när Jullan var hos mig för någon vecka sedan, och jag undrar vad fan vi såg på TV?

Jajo


Innan och efter. sjukt coolt på visningen inte fint nu. Saknar mina lockar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Let's Stay Together


WellaJag fick det. Wella ville ha mig. Dom ska göra mig till en docka. Så njut av sista bilderna på mitt "långa" hår. 
På onsdag gäller det.

abohoo

 

Det här är Mikaelas bilder från i veckan och nu ska jag åka in och möta henne igen, underbart. Får inte tag i Kalle som jag skulle ringa för det här med Wella...Tyvärr tog han inte mitt nummer.WellaJag och min kanin langar pose och jag har blivit erbjuden att gå modell för Wella, haken i det hela är att mitt hår kommer omvandlas till något annat förmodligen, men kanske en kul grej? Ni kan ju hjälpa mig om ni vill? har jag tur tycker dom jag redan har så fint hår att det bara behövs färgas lite utväxt.


Nu ska jag ut och cykla.

Dancing in the moonlight


Minnen, fina minnen. 

Ensam matte söker.
IVVDHBTSJKVHÄH
Julia den fula, Lina den fina.


Rubriken var en fras som jag sa till pappa. "Pappa vet du vad?, jag och julia passar så bra Julia den fula och Lina den fina!" obs jag gick på dagis när jag sa det.

Jullan flytta in till mig förfan. Det är jobbit att vi inte bor nära varandra. Fast på fredag oj jävlar, akta dig. 


Bilderna är från första dagen då jag fick min kamera. 

Ensam mamma söker!!!!!!!!!!!

Idljfi


Idag har jag haft, mensvärk, möblerat om mitt rum, städat, städat hos Vicke och badat Vicke. Jag har fått en ny symaskin, kan visa er den sen.

Det var en som sa till mig här på bloggen att den ville höra mer av kille jag såg på tunnelbanan, att har jag sagt A får jag säga B. Fast det finns tyvärr ingen B han vara bara snygg och satt på tunnelbanan han var kanske runt 23 år. 

Nu är det middag och jag ska försöka förhandla lite med mina päron. 

Bratzpådet


Vaknade hos Amanda med Mikaela imorse av att smaka fyllemat i munnen. Och vaknat x antal ggr av att jag sparkat till i väggen när jag skulle vända mig i soffan. 
Igår blev det Knast och sen Debaser. Har inga bilder från det.

Idag blev det filmkväll hos Mikaela, filmen Bratz kände vi att det skulle klicka rätt med. Men nej, filmen var dubbad och handlingen var tråkig.

Mikaela är den rödhåriga, Amanda den blonda. Så nu vet ni det också. 

God natt.

32


Jag vill också kunna puta med läpparna precis som ines kan.Mötte upp min syrra för att få mat, taaaack. 

Hål i väggen!!!

Efter skolan mötte jag upp Mikaela, Otto och Damla. Vi tog en fika på det och aa vad gör man?..pratar.

Efter middagen kom Filip hit, vi tittade på Idol och så och jag tycker dom visade väldigt få människor, var det bara jag som reagerade på det?


Tre kvinnor, tre mammor, tre liv

Sånna program är något jag kan titta på hur länge som helst. Att ringa mig under ett sånt här program är som att ta självmord.

7 minuter kvar.

Emma B

(Jag har inte tagit bilden, vet inte änns var den är ifrån men men där är hon, Emma B)Det är alltid lika tråkigt när inte Emma är hemma. (Och att hon tar det här som försvar ibland).

Men ni som har bra kontakt med ert syskon kanske förstår. Man vet att man har varandra utan att behöva visa det på något sätt. Man kan säga dumma saker till den och efter 5 minuter kommer någon och knackar på dörren av oss, och lägger en kommentar som "ska vi se på tv?". Och efter det är allt löst. Och det konstigaste av allt, hon har sagt massor av saker som jag blivit förbannad på men ändå blir jag vän med henne igen. Skulle någon annan säga sånt som hon sagt till mig skulle jag bryta kontakten. Och tror hon också skulle göra det.

Jag hatar att känna mig fånigt kärleksfull, har lite svårt att få fram den sidan av mig. Så inga mer fina ord.

Fiettan kom inte hem när jag lagat middag åt hela familjen ikväll.

RSS 2.0