TJUVAR



ALRIIIIIGHT!!!!

K



Så är det. Nu kommer kicki!


Halloween

Idag ska jag på Halloweenfest, Vad jag ska vara får ni se sen!
Vaknade precis av att mamma ringer och frågar om hon ska komma hem med lunch till mig, ARRA SUSHI! Jag tror kicki har somnat om igen... Nä nu ska jag integöranågonting,,

En Torsdag

Nu drar jag ut och träffar Adam, sen kicki och falken, ooh kolt med smekisar. He.

KLAR

så nu ska jag unna mig lite luft, ska till centralen och möta upp otto och erika, sen kommer mikaela. och KICKI kommer hem idag, kul!

Heeej

Här kommer jag sitta några timmar nu.

Välkomna in till mig.


Jag har två tips till er som ska börja skissa och försöka få fram era idér. Om ni har möjlighet så titta på era gamla skisser/tankar. Min rosa bok där på bilden är mina ritningar från sjuan. Största delen av dem är fula men tänk då, "vad skulle kunna få dem fina?". Ett annat tips är kolla igenom din garderob, för visst har du kläder du inte använder för att det är något litet fel? rita ner den perfekta bilden av det plagget som du verkligen vill ha det. Sen har du ju också plagg du tycker är klockrena? tänk "vad är det spm är så perfekt med plagget?" ta den iden och utveckla.
Hej då nu försvinner jag några timmar.

Rita kollektionen

Nu ska jag sätta på Benny Goodman och tända ljus och rita vidare på skisserna imorgon ska de vara klara. Då byts det med Paulina. Nu måste jag bara plocka fram alla saker.

Sorry för massa Booth bilder men det blir liksom enklast så. Jag kan säkert bjuda på någon skiss sen så ni får se lite.

Läs det här nu.

När vi satt och drack öl på horgatan igår så var det 3 tjejer som ställde sig på samma ställe olika omgångar. Varjegång det gick förbi en kille/gubbe så sa dem något till de som passerade för varje person regaerade till. Vi var ju tvugna att kolla upp det här så jag vera och amanda gick fram när det stog en tjej där hon hade läppstift runt munnen. Vera skötte snacket. Bruden sa att hon inte kunde svenska så vera sa på engelska "du har stått här väldigt länge, behöver du hjälp med något?" när Vera sagt det går hon iväg alltså tjejen. Då kom det tre nya tjejer som såg likadana ut typ. Mikaela och Klara gick och snackade med dem och då sa dem "Vi jobbar här på gatan". Helt sjukt ju! Jag trodde det var en ren myt men nej.  Jag har sätt levande horor. Skumt.

Precis lagat världens starkaste köttfärssås, den starka grejen blev tydligen stark först när den blev varm. Ikväll blir det ööl.  mm mer då, kicki är inte i stockholm ledsen i ögat. Fast tha fakk du är inte värd min tår du väckte mig imorse! Ha en trevlig start på era lov, ZING

Skön t



Lov. Idag jag jag runt på stan för att kolla lite grejer. Håret är färgat mörkare, trodde faktiskt det röda skulle försvinna mer men nej. Nu ska jag fixa lite små saker.

BRR

Jag har brottom men har inte kommit på det ännu, såklart. Ska färga håret snart! cool.
Ikväll börjar det hos Becco sen Alles 18 års fest, sen haloween fest, sen får vi se.
Sprang runt på stan med pappa idag för att hitta en Overlock till mig! Nä mamma bad mig sätta på mig något jag inte är rädd om så då ska jag väl göra det...



Snart få ni se min nya hårfärg. ZING.

Mitt internet är dött

Har nu kommit in på någonannans men då måste jag stå precis där jag står nu, känns ju halvsegt.

Men, nu ska jag ta vara på den tiden som jag orkar så upp på.
Idag när jag åkte hem från jobbet så hamnar jag brevid 3 st 30+ som precis insett att dem ska vara vuxna, tror ni fattar lite vad jag mear? Mellan vällingby till Odenplan ar det 24 min. Så i 20 minuter fick jag höra ett stelt samtalsämne om böcker, en tjej brann för att prata om det, hon kände sig cool i ämnet alla andra sitter bara och fejkler och sägar "ja eller hur, hehihe". De sista 4 minuter byter en i sällskapet samtalsämne och hon som brann för böcker va helt ointresserad och satt och sa "va kul heheih". Hmm hon som gillar böcker kan ju dra. FAn vad sur jag blev. Men sen mötte jag upp Kicki. Nog med skriv, bild istället.

Kul det är med bild.

ARRAA!



Kicki har startat blogg! kallamigkicki.blogg.se

Hår



Jag funderar starkt på att permanenta mitt hår igen, fast kanske inte lika brutalt. Hjälp mig gillar inte mitt hår nu det är så jävla trist.

Mm

Pappa har tänt brasan och satt på musik så här sitter jag. Har precis pluggat om de olika ideologierna, har ett läxförhör imorgon. Jag tycker det är spännande med hur olika alla tycker och tänker, man kan ju vara dum i huvudet och inte fatta vad det handlar om! Fatta då vad jobbit att tycka det om mig för jag kommer ju aldrig fatta vad som är bra med att tycka "så" samtidigt som den jag pratar med inte kommer fatta mig. Eller har folk fel syn på saker helt enkelt?. Smart är jag. Eller är jag så dum i huvudet att jag tror att jag är smart? Eller har varje människa en viss syn på hur ett samhälle bör fungera? Ser vi kanske olika saker? eller ser alla samma men beroende på vem man är väljer man undermedvetet själv vad man "vill" se?



Finns änns jag? tror du att du läser en blogg fast du INTE GÖR DET GAAAH VAD HÄNDER ASSOW??? THE FAKK.

He hej Lina Bergqvist här.

Söker modeller

Precis tagit en kortpromenad med Sandra. Igår var jag på Pokerkväll med tema "Poker". Jag såg väl ut som en elegant hora typ. Och inte alls lika fin idag på morgonen så pappa fick köra mig hem vägrdade åka tunnelbana med det utseendet.

Fikade med Paulina igår och pratade om våran kollektion vi ska ha tillsammans. Kommer bli skitkul! Gaah. Nu måste jag ta tag i lite saker heeej. Föresten! Om du kan gå i klackar och är ungefär en 34-36 ca 1,70. Hör av dig till min mail [email protected]. Tack på för hand!


Nu, heeej.

The fuck


Här sitter jag vid datorn och kattar mig och har vilda disskutioner med Falken men Kicki ligger bara och gottar sig. Jaha vad händer mer i mitt liv då?

Lina: vafan ska jag raka benen eller måla naglarna först?
tråkigt att raka benen
Vera: aaahw, segt... men om du målar naglarna innnan du rakar benen kanske du repar lacken you knoo! ska fan också fixa naglesen
Lina: mm jag vet det är där problemet ligger, jag tar mitt wildcard rakar benen imorgonbitti. the fuck (det uttrycket snor ju jag av diiig vera) jag vet själv att jatg inte kommer kommma upp , men vi kör igen THE FUCK jag rakar imorgon

Det jag gjort nu är ju ALdrig kul, det är som att sitta och skratta när någon drar internskämt, när faen händer det? Med det här ser ni att det inte är kul plus att jag visar hur roligt jag och vera har det, dubbelmoral?ironi? ironisk med ironin? cool. Elleer?

Kram

Hej förlåt orkar inte nu.

Men kan säga att jag och sis precis hade freesbe med tacobrödet för att se vem som kunde ta en tugga! Ingen vann...

Mm

Igår var det skitkul! fast jag orkar inte skriva något. Emma är dum i huvudet just nu. Jag som var så glad. Fa-an då. Är inte änns glad för att det regnar eller att det är ensam mamma söker.

Gaha

Ska börja fixa mig nu till ikväll, ingen aning om vad jag ska ha. Sndra och Amanda kommer förhoppningsvis hem till mig innan, Det blev ingen cheescake. Fan känner mig sådär onödigt stressad också hatar det, heej.

Klar och möter upp Adam efter istället, nu går jag till Nagelgalleriet. Heej.

Frukost?


Jag vill verkligen äta fruost nu men så fort jag öppnar kylskåpet blir jag äcklad och går tillbaka hit till min säng, vädelöst. Jag är också jättesugen på cheesecake, men jag har en fråga om det. Vad är det? Eller jag menar äter ni den hård eller mjuk. Jag har alltid ätit den hård så det känns som att äta glass, men jag har aldrig varit med om hårda när jag ätit det hos någon annan. Sen kan jag säga att hård är mycket godare!

Igår var vi först hos Fredd sen drog vi till Heroin men där kom vi inte in för att de är 20, vi får alltid stå och giddra med dem som har 20 års gräns oftast, och kommer då sen in. Men så blev det inte igår. Så vi hamnade på Volmars(?). Sen donken och jag drog hem efter det. Blev lite parmiddag varning så kändes ok att dra hem. Kul å vara ända singeln! fuck det. Fan varit singel i 2 år nu, börjar tappa orken.

Händer idag:

Möta upp Adam
Fixa naglarna på Nagelgalleriet
Försöka baka cheescake
Äta middag med familjen
Dra till Manchen

Nu borde jag sluta skriva, heej.

HM2


Hej här är vi. Efter skolan igår drog jag, Paulina, Larsa och Svärd och fikade och sen kom Mikaela. Det är helt sjukt när jag tänker på det att vi har det vi har nu. Om jag tänker från första skoldagen för ett år sen skulle jag aldrig gissa att jag skulle komma nära någon i klassen, tyckte nästan alla verkade dumma i huvudet, men det trodde väl folk om mig också. Men kul är det och skönt som fa an! Farligt kul.

Hemma igen, hej.



Kom hem från träningen för en timme sen och pluggade då till matteprovet imorgon. Nej jag har inte duschat sen jag tränade, vidrigt kanske vissa tycker. Jag med faktiskt. Idag sa min handledare på Twilfit två fina saker till mig!
1: "Du är riktigt bra på att få kunderna att skratta"
2: "Vi borde anställa dig"
Yeesss.

Jag undrar hur det är att läsa min blogg utan att veta hur jag pratar. För vissa saker som jag säger i verkligeheten måste se skittort ut på dator. Kul med självförtroende.

Kram

Hej hej

Skit ont i halsen efter att ha varit med Ebba + sprungit till bussen. Kom hem för en halvtimme sen tror jag. Det blev middag hos Paulina idag igen med Larsa, Chacke och Ebba. Fick lite tillbaka blickar när vi stod och vänta på bussen. Samma buss som jag väntade på när jag var tillsammans med mitt ex och hade stannat lite längre och visste att mamma och pappa inte skulle bli så glada av det men det blev liksom ännu bättre då. Saknar det.

Mamma har gjort halsbandet till mig och ristat in mina namn: Lina Anna Laurentia.

Aja nu har jag precis fixat in musik till Vera. Bara Sandras kvar. Har väl inte så mycket mer att tillägga faktiskt. Kram

Tvkväll


Ikväll händer det. Nu halv åtta hos mig sen plastikkirurgerna/ äntlingen hemma och efter det hell´s kitchen. Nu har det börjat igen. Jasmine te och 70% choklad är min favorit. Idag blev det blåbärschoklad väldigt gott faktiskt!

Svårt


Jag tycker verkligen det är jättesvårt att visa hela sig i en bild, hur fan gör man? Utan att se ut som nått annat dvs. Kan man för övrigt skriva "dvs" i slutet av en mening? mm...Vi har tagit ner vinterkläderna från vinden och där låg den här, den hade jag glömt bort! kan man tänka sig Lina.
En sak som jag blir förvånad över om jag är själv om den tanken. Men nu på Ensam mamma söker så ska ju mammorna bo hos killarna, visst måste de sexa då? Eller? Man ser i tv hur de vill hoppa på varandra ibland. Någon som har lite saftig fakta om vad vi tv-tittare egentligen missar?

Ska gå och se vad det blir för middag nu, heej.

(Shysst att jag har en but-crack(?) över hela ryggen enligt bilden.)

Docka

Det var de jag hämtade hos mormor och morfar!

Kom precis hem från att ha varit med Vera och Sandra, ikväll blir det att träna Core. Nu ska jag vila, Aaawsoome!!

Spännande

Nu tar vi bilen till mormor och morfar och hämtar en sak jag ska få, ni får se sen vad det är. Så glad!!!!!

Mm

Har på mig min nya dress och tittar på idol. Idag händer inget för mig förutom läxor. Fast ikväll ska jag nog köpa hem dip och chips och choklad till ensam mamma söker. Nu ska jag fixa naglarna, heeej.

Nu är jag klar, ska jag bara äta middag. Svårt det är att få med hela sig på ett foto utan att ta självmord efter man sätt bilden.

Svårt att välja bild när man blir katt på alla.
Ha en fin lördag, kram.

AaAH



Jättestressad och ska börja fixa mig snart, ikväll händer det hos Fredd. Har köpt massa kläder idag!! och skitsnygga skor ni får se saker då och då orkar inte fota.

Puss larsa

Coco Chanel

Kom nu precis hem från att ha sätt Coco Chanel filmen med alla tjejer i släkten. Den var jättefin!
Nu får ni se armbanden jag köpte igår, syster tyckte de var fula, men inte jag.

Jag gav upp med att försöka sätta på mig det silvriga armbandet själv...Alla tre för 160 :-!

SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

JÄVLA KUKLÄXA VI HAR I SAMHÄLLSKUNSKAP. HORUPPGIFT SÅ FITTIGT FÖRBANNAD. JUST NU ANTRÄNGER JAG MIG JÄVLIGT MYCKET FÖR ATT INTE SLÄNGA NER NÅGOT HÅRT I GOLVET.






Jag har börjat strejka nu.

Nu har det gått för långt utan att jag och emma har fått något medlidande här hemma med att det ÄR för kallt. Man kan knappt vara i mitt rum. Så jag går runt i mössa, tjockis, strumpbyxor, mjukisbyxor, och gossebosse täcket runt halsen. Allt det jag har på mig behöver jag faktiskt inte men det gäller ju att göra en strejk på riktigt. Jag tar inte av mig gossebosse föerns jag får medlidande. För varmare kommer det inte gå att göra. (Någon blir alltid skitirriterad på någon annan när det är kallt här hemma. Syster för att det är för kallt, jag för att mamma och pappa vägrar erkänna att det är kallt, mamma för att någon säger något dumt om lägenheten och pappa blir inte sur på någon men jag blir sur på honom för att han bara behandlar mig som ett barn när det är kallt typ "Men lina då ta på dig en tjocktröja då?")
Enligt de här hemma ska jag inte träna idag för att jag är för sjuk. yesss.


Middag hos Paulina


Haha det var verkligen roligare än vad det ser ut på bilderna.

Köpte 3 armband idag som ni kan få se senare, nu behöver jag plugga sen ska jag käka middag efter det ska jag på ett spinningpass sen ska jag träffa mikaela. Andas, heej.

Skriver imorgon om jag hinner!

har inte kunna blogga på hela dagen!!! elleer haaar jaag?

RSS 2.0