U som är Urskog



Har på mig mitt nya nattsätt och tittar på Scrubs. Imorgon är det praktik på Twilfit igen! Heej kunder.

Om ni inte kan somna eller bara känner för att skratta. (Alla kanske inte har sätt den).


Varsågod!

Nytt



Allr för 227:-. REA REA

Juste!

Köpte lite saker idag för mitt presentkort på HM, ska fixa lite bilder så ni får se!

Ringen



Vet inte men något är det,

En skoldag


Lunchrast.


Brodera.


Tar en paus.


Wilma och Sara.






Tog en buss tre stationer för långt när vi skulle till etnografiskamuseet. För att gå på vising med klassen. Det stog fel på lappen vi fått. Paulina och svärd.



MEn vi fick gratis kaffe. Larsa och Chacke.


Vi kom in i ett rum där alla började dansa.



Börja rita idér vi fått av visningarna för att rita ett mönster till tyg.


Sen drog vi och fikade.

Ni ska få se en jättefin ring jag såg på museét snart!

FAn va pinsamt!!

"varför vill du praktisera hos oss om du tycker BON är brutalt bra?"// ELLE

skickat totalt fel, FAn va pinsamt!!

Höga/ låga?



Heej

God natt

Nej nu är jag trött och något tråkigt program går på TV, imorgon ska jag till etnografiska museét med HM2. Och jag ska INte komma försent till matten imorgon, vet inte men har någon tendens att alltid komma sent till matten. Värdelöst. Vi kommer vara 2 stycken på matten imorgon, mysit med matte. Matte.



Det regnar, yesssss

Nu hände det

Jag började med mitt första ceis...

Kul med ceis

Självklart tappar jag kannlocket i koppen och det "guppar,skvätter,sprätter, flyger??" te över bordet.

Kul med ceis.

Galet

Vaknade av att pappa kommer in till mitt rumoch säger "God morgon Lina, klockan är halv 7". Jag svarar och tänker men jag kan sova lite till ska ju inte gå för änns om en timme...Pappa kommer in igen och säger "Lina klockan är halv 8 nu". Jag hatar när jag inte vaknar i tid, hinner ju inte göra någonting. Så sprang osminkad och med för kort t-shirt till skolan, Så var tvungen att leva i min jacka idag. Hårt.


Ska möblera tillbaka mitt rum nu, fick ryck igår när jag inte kunde somna att jag ville möblera om, det ser för jävligt ut.

Word



Satt och tänkte lite precis. Jag kommer inte kunna köpa någonting den här månaden efter som jag bara har 1100 kr. Jag ska lägga 300 på ett par skor till syster, skylldig sandra 170 tror jag det var och sen var jag skylldig emma 150 kr. Sen vill jag ju kunna leva också. Fittor som bestämt värdet på studiebidraget. Hoppas jag får jobb på Twilfit sen. 480 kronor kvar den här månaden det är ju fan brutalt.

Söndag

Sitter och drömmer mig bort bland syfötter på bernina.se, kul med syfötter? mm.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen börja plugga med mitt livs första ceis. (ceis?)

Ni får jättegärna tipsa mig om bloggar, kanske din? känns lite tort på bloglovin.

KRAM

 


Klar


Brinlee blir klippt

Sitter och klipper Brinlee snart får ni se onom nyklippt!

Bigest Loser

Vaknade för nån timme sen och tittar nu på "bigest loser". Vet inte om jag tycker det är så underhållande faktiskt. Fan, blir ju irriterad av att titta på det.
Fick mitt studiebidrag idag så vill gå till åhlens och köpa min parfym jag vill ha! Sen funderar jag starkt på att köpa en trisslott, någon gång borde man väl vinna över 50 kronor? Sen vill jag ha en hund också, fan va jag vill hund.

Igår han vi med 3 födelsedagsfiranden. Emma, Matilda och Willie men har dock inte mycket bilder alls, inte mina bilder heller.

Jag ska börja ta mer foton kanske.

2020202020

Systers och mina kompisar kommer snart hem hit, jag vet inte vad jag ska ha på mig, gaaaaaah.



Nu ska jag ropa in Emma till mitt rum så vi kan fixa oss, de kommer om 20 min,

FAMILJEN??

Jag märkte nyss att jag är helt själv här hemma, var är ni?

Släktkalas

Hej värden, ska snart fixa mig för idag kommer släkten hit för att fira Emma. De kommer bli kul, Jag har fått ordning på mitt rum igen, yessss.



En kjol jag sytt till min kollektion, ska Vera vara modell för och hon testade den igår den satt PERFEKT! Var lite nojig eftersom jag bara uppskattade hennes mått, pulvers midja och min rumpa= Vera. Nä nu ska jag måla naglarna,

Heej

Presis kommit hem från min kompis födelsedagsfest i Tibble, gah va hon bor ballt!
Nu får ni en för och efter bild på Lina B. Alltså två bilder från nu när jag kom hem inte när jag drog iväg.Kul? kaaanske.



God natt från mig, (Tack för första kommentaren!! fågelburen är från en affär vid tjärhovsplan:))

Farmor och farfar



Drog hem till farmor och farfar efter jobbet idag. (Låt mig säga jobbet). Hände väl inget speciellt som är kul att nämna här. Men det känns farligt att jobba där när man får sitt studiebidrag,,,

En sak som däremot är kul är vad som hände under middagen idag.
Farfar jag och farmor har en disskosuion och snubblar då in på ämnet hur det var när farfar var ung. När vi pratat klart om det var det tyst i ungefär 5 sek.(Om nu pausar musiken ni lyssnar på nu så känns 5 sek ganske länge). Efter det så börjar farfar sjunga "Så var de när farfar var ung, farfar var ung. Så var de när farfar var ung". Fina farfar!

När jag kom hem satt Sandra och Amanda utanför min port, de var kul.




God natt din fining

Praktik dag 2


Mm

Jag vill inte att det sa vara kallare utan täcke. Nu har jag så kallt i mitt rum att jag springer till täcket så fort jag gjort något. Elementet går inte att få igång förens det är vinter heller... Jag gillar inte riktigt det här med nya tider och nya ställen på morgonen just för att jag antingen blir jättetidig eller sen.Stressit. Men nu måste jag komma upp.



God natt

Nu ska jag göra något som får en pigg, borsta tänderna...VÄrdelöst. Att det får en pigg dåra.

Jag fick luncha ensam

Japp det var de som hände, alltså inget av mina alternativ. Men det var trevligt, Paulina ringde så det blev kul.

Der var kul att praktisera på Twilfit, men gaah vad mycket det är att lära sig. Förlåt alla kunder att jag inte kan svara på era frågor! Tror jag också satte rekord i att fortast få igång tjuvlarmet på sin praktik. Men jag var även duktig! så jag fick gå hem en timme tidigare.

Efter skolan drog jag hem till Matte, för att jag var bjuden på middag innan Kulturamas uppspel. Men när jag står ch plingar på hennes dörr öppnar ingen, så ringer hon mig. Ingen fattar någonting jag är säker på att jag plingar på hennes dörr och hon är säker på att ingen är i hennes trapphus. RESUMÉ: Jag var utanför hennes morsas dörr fast hon var hos din pappa. Så det var bara att åka till hennes pappa. Sen hände massa roliga saker som inte går att skriva.



Fan vad jag har hunnit göra saker under det här inlägget. Vad jag hunnit göra skriver jag i nästa inlägg! haaahaaa kul Lina.

TWILFIT

Idag händer det. snart ska jag iväg på min första praktikdag den här terminen, hos Twilfit. Jag är faktiskt nervös, det jag är mest nojig över är faktiskt det här med luncherna, hur gör man? går alla till samma resturang? har man matlåda? går man till olika resturanger beroende på vilka man vill luncha med eller vad man vill äta? eller går alla och köper take away? Aja det lär jag ju lära mig idag i alla fall.

heej

Paketet



Det här var alltså min 20 års present till Emma! Jävligt nöjd faktiskt.

Nu måste jag ta fram kläder jag kan ha imorgon på första praktik dagen. Svart upptill är ett krav.

Spännande!

Paketet



Va kan de vara? De får ni se lite senare.

"Välkommen hem"

Fick jag höra när jag gick ut ur hissen. Våra fönsterkillar är nämligen här nu. Inte alla gånger man får sin egna dörr öppnad för sig. Fint! (Ena killen är katt)

Var precis och köpte "klart" min systers 20 års present! Den är perfekt för henne från mig, kan jag säga. Ni kommer få se den ikväll när hon öppnat den. Men ni kan få se grattiskortet jag gjorde till henne idag!



Nu ska jag och pappa laga hamburgare sen ska jag slå in systers present! håll till godo.

Hemma igen, hej.


På onsdag börjar min praktik sen 10 veckor frammåt,Ons- Tors. Ska praktisera på Twilfitta, ska bli väldigt kul!
Hoppas, hoppas jag får jobb där sen också. Kom gärna förbi och säg hej! det är i vällingby. Fyfan skjut mig det är inte en jävel som läser min blogg.



Förutom du, tack!

Kaffe

Ligger under mitt gossebossetäcke och väntar på att Mikaela ska säga till när jag kan börja dra mig emot henne. Är nämligen bjuden på kaffe hemma hos henne ikväll. Perfekt att det går en buss till varandras portar.





Så vad händer nu då?...TV? nej kommer inte vilja åka här ifrån då, Bok? nej vill inte, ingenting? nej trist, kanske borde ta ...Yes! Emma B kom hem nu!

Heej

Aaalright



Var INte barbent idag men det första jag gjorde när jag kom hem var att dra av mig strumpbyxorna, ALdrig haft så osköna strumpbyxor på mig. "Fan va fånit att hon tagit på sig skorna igen för att ta bild på vad hon har på sig". Så skulle iaf jag tänka om någon gjorde ett sånt här inlägg.

Tillbaka till tapeterna, här är mina favoriter:


Hmm kan inte ladda upp fler verkar det som.

Vill dricka öl ute nu. Jävla väder som gör en att vilja göra massa saker, fast man måste göra andra saker. Typ pilla naveln, har faktiskt ingenting att göra just nu. Sanningen är bara att jag inte orkar göra någonting.

Erik Hassle



Idag hände en fräck sak. Jag står som en humdudumare i rulltrappen i centralen och lyssnar på Erik Hassle (Han är bra ni försöker bara vara cool, men det kan man vara på andra sätt) och när jag åker i trappen så åker Erik Hassle förbi, sant? ARRRAA!

Nu ska jag fortsätta letandet för att hitta en tapet till mitt rum på alviksmåleri, kan lägga upp senare vilka jag väljer emellan. Ni kan ju faktiskt få hjälpa mig med beslutet, cool.

Kom igen ge han en chans.



Ja sa ju att ni skulle gilla de!

Kram

Trosa

Emma.B fyller 20 på tisdag så i helgen blev vi "bortrövade" av mamma och pappa och hade ingen aning om vart vi skulle. Men de kunde nog inte bli bättre.


Dem slog till och med farsans potatismos, tack!

DRUNK CROCUS. LAURENTIA



Börjat på min kollektion till modevisningen i vår. Här får ni ett smakprov på vad kollektionen kommer ha för "röd tråd".

Ensam Mamma Söker

Nyss var ett av mina favorit program på TV. "Ensam Mamma Söker". Strålar farligt mycket sex om Helena...tror jag hon heter, men det blir ju bara ännu bättre TV. Att hockey rövar är snygga kan jag då inte hålla med om. Spännande hur sonen och 22 åringen kommer vara emot varandra...Betyder inte det att morsan tänder på hans kompisar?...kul!


Listan

Då var de det här med listan, självklart.

  • Slutat bita på naglarna
  • Slutat röka
  • Börjat träna

Tre saker är alltid något.
Varför är det "Dream Girl- The Lonley Island" som är mest spelad på min Ipod? 390 spelninar, det är ju brutalt. Trist att jag inte kan sjunga med i låten.


Händer det, så händer det nu.

Mm, så är det. Härlig Dag För Mjölk, ska försöka få sina läsare tillbaka, kan bli spännande, kan bli hand i pannan.
Men ett försök är nu verklighet, och precis nu är det middag. Typiskt.

Kan med stolthet göra en lista med saker som hänt, men det får bli nästa inlägg. Cool insperationen bara flööödar. Hehe...he. Mot lammfärschbiffen.

RSS 2.0