Lite bättre.

Idag kan jag titta lite försiktikt åt höger och vänster men halsen är värre. Fast jag tycker mer synd om våran målarkille som får stå ut med mitt "sjukande".

Nu ska jag dricka upp mitt asavarma te för att sen kunna fråga pappa. "När ska vi köpa pizza?" woha! Snällapappa som är hemma för att jag är sjuk. Det får han en glad gubbe för . :) .


Sur

Jag har så jävkla tråkigt. Det ända jag kan göra är att ligga i min säng. För att min rygg är helt fuckad. Jag vill bara hugga av den. Gör ont när jag rör mig och när jag inte rör mig. Jag är också sjuuukt jävla rastlös. Men inte ett piss kan jag göra. Så nu ligger jag bara och surar pappa är inte hemma och morsan är inte särskilt rolig just nu.


Går ju bara massa skitprogram på tv nu förtiden också, japp allt gör mig irri.

Jag hatar att ha ont i halsen.




Nu händer det, ha en bra söndag. Det ska jag ha med min släkt!


Kalas

Idag ska jag till min kusin för att fira hans 9 års dag! Han önskade sig bara massa tv eler ds spel, men riktigt där har jag inte ekonomin så jag har kört en vilding.

En pistol och skott till den. Fast skotten åker inte iväg dem bara låter som fan. Onda blickar från släkten men hoppas Adrian blir glad!



Har vi någon som kanske tycker jag ger en fel present? Tänk om han blir mördare... eller?

Elleeer?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

h3h3


Musikal

Kom hem för ett tag sen från Rytmus musikal. Den var fett rolig att titta! Det var ju inte sämre att katten var med heller, woha vad snygg han är. Sry. Nu ska jag försöka bli av med min halsont som ag åkt på, värdelöst. Heej.


Dans

Nu ska jag börja dra mig emot skolan. Första lektionen blir dans med Sara och Wilma, så jag är helt redo med största mjukisarna och T-shirten jag har. Woha.






Efter två år...Nya Dr Martens



De gamla, har aldrig insätt hur äckliga de är förns nu.
Ledsen lapp.



Nya.
Glad lapp.

Så sjukt mina gamla är som strumpor på mina föter och dem här är som två järnrör.

Dem nya ska jag iallafall inte kräkas på det första jag gör...h3.

Morgon!




Det här kommer bli en bra morgon, jag är uppe, jag dricker kaffe ur en av systers alla muminkoppar och nudelsoppan är på g. Nudelsoppa kan ju verka ganska brutalt på morgonen, men. En sak jag missat är att dem antingen bytt färger på smakerna eller så har jag bara glömt bort. (Har köpt mitt favorit märke, som jag inte brukar). Så istället för att ha tagit 2 starka, 1 biff, 1 kyckling och en svamp. Så är det två svamp, en räka, en fläsk och en asiatisk. Helt fel.

God morgon!



Mjukislinnniz@Lunarstrom



Nu ska jag se om jag är sugen på te eller inte. Det kan man göra genom att lägga tepåsen på bordet och se om den åker närmre dig eller inte. Kommer den så är du inte sugen och ska lägga tillbaka den.

Kommer ni ihåg vad ni hette på Lunarstorm, om ni kanske hade det?

Annars var ju flingan_92 en hitt på PA.

COCA COLA

Har aldrig blivit så glad av att hitta coca cola i kylen! Kan inte sluta le, sprang runt i lägenheten.




Vad gör er glad?

Cykeln fram.



Kan inte alla bara sluta vara seriösa för ett tag? Vettig ja men inte så seriösa? Ni skulle ha så himla mycket roligare då.

Ta nu något du har hemma som du är jävligt sugen på. Tänk sedan vad du skulle vilja göra och gör det imorgon.
Mitt mission är att efter skolan hämta min cykel och möta upp Vera och Sandra.
Det är ju inte värsta grejen men kanske roligare än att sätta sig vid TV:n och förlora hela förmiddagen för att tro att man kommer plugga innan middagen, vilket antagligen inte händer och tanknen om att du hinner allt efter middagen stärks efter varje halvtimme som går.

Bara för att det är ca 3 timmar kvar till middagen behöver du inte se det som ett tidsfördriv. Gör istället något kul av tiden.

Jag tycker det är kul att vara med Vera och Sandra.

:(

Blir alltid lika besviken när jag uppdaterar sidan och ingen har kommenterat...

Jag kommer bli rik.



Städa eller ninjakiwi?
Nudelsoppa eller inget?
Plugga nu eller sen?
Genius eller hela albumet?
The Temper Trap eller Jurassic 5?

Många frågor här i livet, helst av allt skulle jag vilja spela på ninjakiwi och äta nudelsoppa samtidigt. Men då behövs det en maskin som gör så att jag kan äta utan att använda händerna. Jag kommer blir rik.

Prisextra

Kom precis hem från prisextra med pappa. Och jag har absolut inget vettigt att komma fram till just nu, så jag går och packar upp varrorna.



Jag ser nog likadan ut varje dag. Blivit för bekväm.

Städa




Kicki har precis dragit och jag ska köra en storstädning. Känns inte så manande? Men har inga läxor iallafall, så det är ju skönt.


Stopp

Boxman



Kan vara ett av dom finaste spelen.

Hur äter du päron?





Kul, nä nu ska jag dra , heej.

Elektriker


Tycker synd om min elektriker, han hade säkert tänkt sig en snygg brud som vaknar, men nej. För korta mjukisbyxor som en ful tjej och trånande efter morgonkaffe kommer jag ut ur mitt rum. Feer enough.

Någon som vill sälja sin Longboard till mig?

Helt serr.

Skriv i kommentars fältet.

Vissa betyder lite mer




Jag älskar dig.

Äventyr

Nu ska jag och Sandra möta upp Johannes och hans vänner, äventyyyr. 

Back on track

En sak tycker jag är lite kul, bara för att man inte har någon pojkvän/ flickvän så anser vissa att det är synd om en. När det mer handlar om att det är synd att dom skaffat sig det, för antagligen har dem svårt att glädjas åt andra. Mitt liv är ett äventyr och det är så jag vill ha det. Vill ni följa med får ni det om ni vill.
Arra kontraråå!!



Emma jag saknar dig som en jävla mops!

För att dem är söta.

Helvete igen

Hm,, fan nu måste jag träffa Kicki och få ur mig lite skit. Tur att man har vänner. Synd att andra kan förstöra än själv lite. Den lilla horran.

Orkar ingen jävla depp. nu, Heja Lina!

Hej jag heter Lina och jag har skype.





Hej Lina.

Sumering av helgen.




Oklart




Imorse spred jag och Kicki glädje genom att höja musiken så högt att det lät ända ner till gatan, folk började dansa! Arrraa.

Städa är tråkigt och det är ju fan omöjligt att orka gå tillbaka med glaset, handduken, tallriken, sminket och andras kläder helatiden.

Fuck the future! Som Jontra Volta skulle sagt.



Hahha askul tack Kicki John Travolta menar jag ju givetvis.

Vasastan

3D var ascoolt och helvete vad jag hoppade till! Vet inte om filmen var så bra men fan ca cooolt!

Jag och Kicki har upptäkt våran egen stadsdel idag. Vi kände att man kanske ska ha lite koll. Och nu har vi det. Hittat sjukt bra ställen att göra olika saker på. Bilder senare. Nu ska jag äta mandelkrok?




DEATH MACHINE

Vi kör en lek. Har jag luva eller inte på mig?

Alice i underlandet 3D

Nu ska vi hem och käka pizza hos Kicki sen se på Bio. Efter det dricka öl.
Var för övrigt på nordiskas modedsg idag, det sög. Folk lämnade in asfula kläder. Hahah.



Tjenis!

Körkort

Nu ska jag och pappa på handledarkurs för körkort. Jag hoppas allt går fort och att jag är grym, så har jag förhoppningsvis körkort till sommaren!







ARRA!!

Fick massa cred, osannoikt mycket cred. Jag är i chocktillstånd. "Ni hade helt klart den finaste visningen" fick jag höra mer än 3 ggr och "Sluta aldrig med det du håller på med!" "Jag vill ha sådana tights" "När erat kom så såg det proffisgt ut". Alla är bäst, Paulina är bäst, modellerna är bäst och jag är bäst.



Glad? ARRA!!

Nu är lille jag också redo att springa upp på podiet efter modellerna.



Snart kommer Paulina, sen alla modellr hit! Jag är jättetaggad nu så ni får en PUSSZ

Den är för övrigt fett snygg

Håller på att försöka vakna till med kaffe ocn snus. Jag har tänkt på en sak jag ska testa. Den hr muggtermosen som jag hålle i nu. Om den kan hålla sig varm under en hel natt är ju det sjukt effektivt. Då tänder man säng lampan på morgonen och når morgonkaffet från sin säng. Zing!

Klar, helt klar.



Nu är allt klar inför modevisningen imorgon i modecenter. Åk dit och kolla om ni vill klockan 17 eller 19 50 kr inträde! Modecenter vid nacka.

Jag är så jäävla död just nu.

ARRA orange mösssa!

3 för 99 på (dressman)  det kunde inte bli bättre!! Helt redo för imorgon!


P&L FEER ENOUGH!

CRED CRED CRED

VI SKA DIT

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Nordiska museet

Var på nordiska idag och kollade in deras utställning de har nu om kläder. Den var intressant men lite fattig enligt mig.
Efter köpte jag en jacka som ni kan få se och sen fikade vi. Nu håller jag på med middagen. Men är inte hungrig alls, värdelöst att dricka kaffe innnan maten.


Varför känns allt så tråkigt?



Därför färgade jag mitt hår svart.

Nu händer det



Smygtitt, smygtitt.

Min första modevisning på torsdag.

Jag har börjat blivit nervös inför Torsdag... Jag ska nämligen med Paulina ha min livs första modevisning. Ni får se tre klänningar som kommer vara med på visningen på hennes blogg! Hon är så jävla grym.


Löst



Hemma efter skolan, drog en grym redovisning idag om 20-talet också. Men snart ska jag ut på äventyr igen med Vera och Kicki. Så nu hinner jag inte skriva mer! KRAM.

Läraren:"Ordet betyder något som många i den här klassen har"
Jag: "Mössa?"
X: "Nej pojkvän"

Jag? träffad? nej.

Färgade håret svart idag.



Det var inte längre mode med....Varför blev det så?....Jo för att.....Då?....Nu?.....Sen?......


Det går så fruktansvärt dåligt för mig just nu. Sry, JAG HATAR SKOLAN.

Arra

Happ, hemma ikväll. Segt men skjutit fram modevisningskläderna i 3 månader nu, vilket är helt idiotiskt. Det är sjukr tråkigt borde det inte vara roligt att sy till något som ska visas upp? Tydligen inte. Men stoltheten av att jag gjort det hoppas jag tar över den här deppen, när jag och paulina kommer in sist efter alla modeller och klappar händerna. Så gör ju alla?

Jag ser exakt likadan ut som bilden under så booth får vila. 

Mamma roppade nu, jag ropar tillbaka ja?, inge svar... så håller det på, efter tre gånger kan hon säga att det är mat. Japp jag är butter!

Hoppas iaf ni gör något kul idag.

Ducky



Sitter i mitt rum som är fyllt med Jurassic 5, röker cigg och dricker vin. Ibland är livet allt för bra, även fast man fejkar.




Skevt,

Snart är allt framtaget

Men det går inte, varför blir mina pannkakor vita?

Brunch

Nu ska jag steka pannkakor, äggröra, lägga fram pålägg, te kaffe juice , allt. Om en timme kommer Matte och Tove hit. Jag har bjudit hit dem på brunch. Wowowow!

Alla museeum stängda på måndagar...



Vi var påväg till rätt väg men det var stängt. Nu ska jag laga middag till familjen.


RSS 2.0