DESSA SKOR

image14

Allt började med att jag tog på mig dom när jag gick till skolan... Fick ett sms av syrran
 
"Du har väl inte tagit mina vita converse!? svara" 

Bara det fick mig att få lite rysningar i kroppen + lite garv för att hon lät ganska så agressiv. och  jag svarade med glimten i ögat

" haha ja"

och då ick jag ett väldigt långt sms av en extremt sur syster!

" Asså det är inte kul nån stans jag har utgått helt på atta jag ska det par vita skor du är så irriterande!!! kläder är lungt om du var, för det har jag mycket av men fan inte skor! nu kommmer jag försent bara för jag har sprungit och letat efter dom och det är bara ditt fel!"

HAHA palla säger jag bara!

GRISHJÄRTA

image5


Äntligen är Onsdagen över, den jobigaste skoldagen av dom alla,,, har nämligen 6 st lektioner. Det svider en del...

Men idag hade vi ju faktiskt lite tur för att våran engelskalärare var tydligen sjuk så vi fick 2 timmar lunch + attvi sket i språket så det blev ännu längre, det är allt härliga dagar det! På den extremt långa rasten drogs det hem till Julla Med Matte. Det blev fika, fika, fika, fika och aa tror ni börjar fatta grejen. Så tillbaka tillskolan var vi en aning uppsvullda av allt ifrån Indisk mat till brända mackaroner!

Sen en extremt rolig sak som hände i skolan idag var att dissikera (haha ingen aning om hur man stavar skiten) grishjärtan!. Det var en charm i sig att känna söt/skink/äckel lukt pustandes lite då och då. Sen var det mindre charm när man fick för sig att hålla i hjärtat för att känna hur det kändes. inte coolt.

Det som är dunkandes i mina högtalare nu är: Timbuktu- Nu

TJILLE!

30 MINUTER

Dagen började med en stressig morgon vaknandes av hallklockan som morsan dragit upp. Klockan slog 08.30 och jag borde sitta på bussen till skolan...Så snabbt som tusan klädde jag på mig och drog iväg med sminket från igår och jackan satt åt fel håll av stress.
Men sen kom lugnet tillbaka när jag tryckte in ipodlurarna i öronen och tröck på play för att lyssna på The Thrills med skivan So Much For The City på högsta nivå. Drog fram So-boken för att senare försöka låta gaanska så smart på So:n.
Sen 30 Minuter sen kom jag inspringandes i klassrummet... som tur i oturen kom det faktiskt folk samtidigt som mig.

Och som ljuset i mörkret eller hur man nu brukar skriva så hade min kärastevän Jullan kommit hem från en helg i boden och henne är det alltid lika kul att träffa!

Och något mer händelserikt har det ju faktiskt inte hänt i skolan tråkigt nog...(vanligt nog)

image2

På vägen hem blev det ju allt ett rejält regnväder! men det är väldigt underhållande att glida runt i en buss medans man ser alla där ute springa och inte veta vart dom ska ta vägen med en tidning över huvudet, eller se när folk missar bussen och man bara siter och myser av att se kaoset, haha det är lycka!
Men sen så var man ju tvungen att bli den som alla garvar åt springandes i regnet för att försöka bli minde blöt än vad man är, som igentligen är helt onödigt, när man ändå byter kläder när man kommer hem.

När jag väl var hemma tänkte jag att jag skulle vara lite filosofisk och ta en bild på mig uttittandes i fönstret, och här kommer den. den blev gaanska så bra enligt mig fan.
image3

HARE!

FÄRSKING

Ännu en blogg har kommit till världen och jag har inte ricktigt koll på vad den kommer handla om....alltifrån Halllonpaj till Fågelsång anar jag!

Så ska man ju fösöka göra en presentasion lite hippt.

Design, Musik, festivaler, Vänner, Konserter aa nog det mästa som andra gillar att göra...men om jag ska försöka komma på något udda som jag gillar blir det väl att dansa till gamlagodingar med syrran! det är gaaanska så kul.

Tänkte slänga upp en bild på mig sådär lite spontant,

image1

Hoppas nu jag kommer kunna hålla er kvar vid dator några sekunder längre per dag!


PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0