Så nu ska ni få skratta lite!



SÅ FINT

Hemtelefoner ska utgå

Jag är trött och hungrig hela tiden. Ge mig julbord.
För övrigt hatar jag hemtelefoner, låter jättehögt, bara massa onödiga samtal om man svarar för det är andå aldrig till mig. Och när ska mamma och pappa fatta att jag inte svarar på hemtelen? det ringde precis.

Varit ganska butter idag kommit på att jag hatar mönsterkonstruktion. Äckligt, och jag blir sur när jag inte hänger med fan va sur jag blir, värdelöst. Roligare att vara glad.

Önskelista



Sitter och klurar på min önskelista, svårt som fan do. Men egentligen gör jag det här inlägget för att det senaste inlägget inte ska vara det första man ser när man kommer in här. Det är ju äckligt. Nu ska jag fundera ut vad det ska vara på min HTC tattoo som jag ska önska mig.

Torsdag

Mamma undrade om hon inte skulle sätta mina nyinköpta blommor i en kruka de stod nämligen i sina plastformrar i mitt fönster.
Jag har fått munsår igen fan dåe, hade ju på andras sidan förra veckan. Haha SSF på allt idag.

Halv åtta hos mig är så jäkla kul.

Ny design uppgift



Sitter och håller på med den nya design uppgiften som innebär. Att rita en kollektion som har huvudtemat Tjej 22 i NY. Sen fick man välja sin favorit konstnär och då tog jag som jag sa igår Banksy. Sen så fick vi alla ett individuellt tema då fick jag Renässansen. Så med de här temanen ska jag bilda en kollektion. Brutalt kul och brutalt svårt.

Renässans

Banksy

Heej.

Banksy



Börjar 8.20 imorgon och borde absolut inte tagit mig till Emmas rum för att köra skissa och gissa vi blev fast, fuck nu är klockan halv 1. Jag ska ha kollat upp min favoritkonstnär till imorgon också och göra en kollektion av. Jag hoppas det är ok att jag har valt Banksy. Googla de e cool.

Från i Lördags.



I lördags firade vi Jackies 18 års dag! Kanske inte var 100% flitig med kameran men några bilder blev det. All in från min sida jag hade skitkul!.

I fredags så var jag och Vera extremt förvirrade så vi satte oss på Fridhem för att ta en öl var, det slutade inte där efter X antal öl så drog vi på fest i Älvsjö, fin kväll. ZING.

Det var INte min grej.

Att vara levande modell kan ta sig enligt mig, så jag hoppade ut från "glasburen" och började ragga elever istället. Och det var kul! Så det blir inge mer gymnasiemässa för mig. Ledig i helgen. BRR.
Precis fått hem skolkatalogen orkade inte titta längre än till sida 69 av 101, brutalt tjock skolkatalog. Är det bara jag som kollar upp om man har gemensamma vänner på FB med de man tycker ser en aning bättre ut än de andra?? Heh.

Anonym nu ska du få ditt svar! Jag har ingen aning om hur man undviker att bli röd men att bli av med det så brukar jag försöka tänka på helt andra saker, men det brukar inte alltid funka. Speciellt inte när folk tittar på mig och säger "vad röd du blir", fakk dem! Sen vet inte jag om det är sjuk grej jag har fått för mig, men att sätta ett finger i vatten funkar. Sen vettefan hur jag kom på det. Man iofs inte alltid ett glas vatten med sig, så tyvär vi får göra det till något gulligt istället. Om jag har chansen brukar jag borra ner huvudet i någons knä. Och tack som faen om din komplimang var serr!

Älvsjö imorgon kl 8.00

Japp imorgon händer det.. Gymnasiemässan. Ska vara levande skyltdocka alla dagar alltså Tor-Lör. Ska bli spännande men är extremt nojiig för att någon katt ska gå förbi. Blir så sjukt lätt generad och då väldigt röd i ansiktet. Men men fick hem en hårprodukt som ska locka upp mitt hår mer. De ska imorgon fixa mig och få mig jättekrullig. Jag kommer ha på mig min egensydda korsett, egensydda jeans, ett svart linne under och över en jacka som någon i 3:an sytt. Men lär ta av mig jackan, varmt ju.

Idag åkte jag till praktiken, men var för sjuk så jag åkte hem igen. Adam kom vid 3 sen efter några timmar tog vi en promenad. Mamma har köpt hem suchi till mig varför är jag inte hungrig? senast jag åt var vid 1. Nä ska upp kl 6 imorgon så ska försöka sova.  puzz.

TA MIG DIT


Oh hej


En osäker Lina.

Idag efter skolan fikade jag med Vera, Paulina och Svärd. Kicki vart var du? det var ju du som styrde upp det??
Är sugen på något vet inte vad. Ååh feffa skulle vara gott nu.


Så jag väger upp det med den här bilden.

Brutal middag

Mamma ringde och sa att jag skulle laga middag till mig och sis idag. Det spårade. Pizza med champinjoner, lök, pepparoni, fetaost, tomat, paprika, ruccola, tomatsås och bea. Se vad Emma säger om maten när hon kommer hem. Jag fick ju allt jag var sugen på iallafall. Jag har för övrigt blivit sjuk och ni föresten http://chat.passagen.se/skissa_o_gissa/skissa.shtml
spela!
Hade med mig kameran i helgen men inga bilder tagna värdelöst men här finns det en bild på mig. Snyggvera och fjolllina, FRR.

Sorry, nu. Skolfotot


Just nu är jag så jävla ful och har så jävla kul

Tove Ö och Emma B är här.

Jag packar min väska med

Det blev lite ändrat igår. Jag, Amanda, Falken och Kicki hamndae på Firedhemsplan och beställde in massa öl. Sen skulle vi till Marie L, vågar inte på mig utmaningen att stava till de sista namnet. Men där fick vi inte komma in do.... Men det var en rolig vakt. Så vi gick till H62, halv kefft men va faen sällskapet gjorde allt kul igår.
Måste ta tag!!!

Lina med K är hos Kicki.


Snart kommer Vera sen ska vi på Teater Bröderna lejonhjärt do! Så glad blir jag när jag är med de här två. Efter det möter vi upp Paulina svärd och hennes kompis, öl.

Måste man spela för att kunna vinna?



Jag får panik jag viste att det skulle bli såhär. Kände inte igen mig eller känner inte igen mig. Faaaan. Jag orkar inget jävla spel ju. Måste man spela för att kunna vinna? låter helt idiotiskt för mig. Fast kanske har jag helt fel, alla strunt bortföklarningar som man intalar sig själv kanske är sanna. Låter också idiotiskt. Orkar inte gå runt med mer skit i mig. Alla säger efter regn kommer solsken. Om det ändå vore så. De ända jag fått är fejksol typ solarium. Tack för mig.

Alriiiighta



Kafferå.

Skolfotot är på andra datorn som inte är hemma tyvär.
Idag blir det en jätterolig dag på jobbet! Dekoratören kommer, nya varor kommer, det brukar vara ganska mycket mer folk än på onsdagar. Det är roligast när det händer massa saker tycker jag.Jag sitter och gottar mig med kaffe och lyssnar på musik. Måste klä på mig snart.

Laddare???

Var faen tar de vägen? och om det kommer fram är dem alltid i min soffa eller garderob, nästa gång jag lägger en laddare på någon av de ställena ska jag skriva ner det.
Ska dra mig till Twilft snart, trivs där do. Fast det finns inget jobbigare att inte kunna svaret på kundens fråga. Men the fakk. Hej då.

Skolfotot har kommit hem, visar er senare!

Gaalet



Jag och Brinlee sitter och stänger in oss lite i mitt rum. Mitt rum är min bubbla, trivs här. Låter helt fuckat men dem som jag vill ska veta vet, så det är cool.
In i cyberspace!!!
Blivit beroende av Skissa och Gissa igen efter 2 års uppehåll. Blivit beroende av skype och sitter och gör spellistor på Spotify. Sen kan inte mina tankar sluta dras till ......, oj spännande. Nu ska jag springa med Brinlee till hans bur så att han inte kissar på mig.

BRINLEE.BRINLEE. Stolt namngivare gaah.

BRR

Arra lagt ett rosa hjärta under pappas täcke, som han kommer se när han går och lägger sig. Jag gillar farsdag de känns som att pappa blir lite extra glad för att jag kommer ihåg den här dagen. Men vågar inte flagga med den i år eftersom farfar inte är bra. ZING

Farsdag

Just nu är jag helt fuckad i huvudet, vill inte förstå sanningen samtidigt som det finns saker nu som jag mår så äckligt bra av. Mina känslor går upp och ner. Farfar.

Uppstekt

Kom hem precis och äter nu uppstekt tjockpankaka. Uppstekt är nog alltid godast. Ska gå och fixa naglarna snart. Det var kul igår. The fakk jag vet inte vad jag ska skriva.
Jo jag har fått jobb på Twilfit! om jag inte redan skrivit det. Linas första riktiga jobb! ARRA

Praktik idag

Ska snart åka mot vällinby, och idag kommer pappa förbi och hälsar på. Ska få honom att köpa strumpor til mig och sis, vart försvinner dem är väl ändå den obesvarade frågan? Efter jag slutat ska jag hem till sandra med vera. Upptäckte skype igår faen va brutalt kul !gAAH.

Hej världen

precis just nu känner jag mig så jävla sviken.




RSS 2.0