Hur?

Igår skulle vi till Bombarider men folk hade stått i kön i en timma så vi sket i det och drog till ace. Första gången jag var där och helvet vad det var en brutal sexstämning där inne. Och nu  har jag faktiskt bilder att lägga upp från igår.



Men det var väldigt kul igår. Men hur, sumpar jag bort 1000 kr på en helg? Äckligt...
Bruden i grönt är min sis Emma. B om ni vill veta.

Hörs snart. kram!

Bombardier



Hej världen, nu ska vi snart dra oss och möta Vera och Tim. Seen.....Öl.


Vaket

Åkkort borta, faan!!1 Det är iskalt och lukar fis här i vasastan. Sandra ligger vid våra fötterna, vera ligger brevid. Jag gillar reklamer och en bakismage är som att försöka få ut ketschup från en ketchupflaska med 1 cm ketchup kvar. Fräsch.

Tråkigt

Kicki och Amandhoe kom precis till mig och de börjar att...plugga det första det gör. Ni ska få se på dem. 

Läskigt.

Nu kom vera  WOHA!

Ni ska få se oss.



Läskigt.

Check!

Den rutan ska jag kunna kryssa i, i min almernacka ikväll. Helvet vad jag ska vara effektiv nu.


Helt redo

Jäklar vad våra fina frisörklasskompisar lyckades göra alla oss lite extra snygga, cred till er!

Tjenis

Nu ska jag springa ner till bageriet för att köpa något till fikat vi ska ge frisörerna i skolan idag. Och vi får då hårinpackning, deal för mig. Hoppas ni får en bra dag! Kram.

Hoppas ni har det bättre än mig.

Ingen som vill berätta vad den gör? Det skulle jag tycka vara roligt av någon anledning.

Helvete

Kan man skriva om det här?...Mens...?. Hm idag var jag dömd av mensvärken, brukar ha perioder under dagen men inte idag, efter att ha tagit 4 tabletter mellan 8-12. Så gav jag upp och drog hem från skolan. Jag blir ruskigt tråkig, och fattar inte humor. Och det har inte slutat ännu.

Ja ni ser ju att jag inte har humorn med mig alls just nu.
Säger inte mer än vad jag behöver lyssnar inte på mer än vad jag behöver.

KICKI




Här är hon mitt hjärtegull. Kicki & Sandra.

Blood bank



"God natt alla jag vill säga godnatt till..Extra godnatt till xxxx."

Den här raden tänkte jag alltid när jag gick och la mig när jag var mindre. Brukade oftast ge extra godnatten till gubbar jag tyckte såg ensamma ut, vänner som jag tyckte lite synd om och människor jag såg blev utstötta från "gruppen". Jag kan ju inte neka att der här inte händer längre. Men ju mer jag tänker på det här, så inser jag att det här är en ganska fin sak ju.

God natt.

Tjenis snyggingar



Det är föreningsmöte inne i vårat kök vilket får mig att vilja ha en Harry Potter mantel för att kunna springa dit och sno massa kakor. Men jag får nöja mig med att ha gjort klart matten vilket inte är helt fel heller.

Sitter och fyller min önskelista Nr 18. Jag har ett dilemma ska jag önska mig saker eller pengar?? Ryktet säger ju att man får ganska mycket pengar när man fyller 18. Men samtidigt skulle det inte vara fel att få en spesialbeställd longboard, Aino och macbook. Come on ge mig lite råd!

Paradise Hotel

Nu är det laddat Emma, Vera, Kicki, Naturgodis, Chips och var sin Coca Cola. Paradise Hotel snaart!

Och jag gar precis färgat håret woha.

Paradise Hotel

Nu är det laddat Emma, Vera, Kicki, Naturgodis, Chips och var sin Coca Cola. Paradise Hotel snaart!

Och jag gar precis färgat håret woha.

Stina Wirsén

Kom precis hem från skolan, skulle egentligen fikat med Vera och Kicki efter skolan men så blev det inte. Segt. Men idag drog jag till med ett rött ansikte på Företagsekonomin, eftersom jag inte var helt säker på vad jag så då kan det bli så för mig... Tycker det är skitjobbigt, Men det här har jag skrivit om förut också, så det behöver jag inte spekulera kring.

Har förövrigt samma favorit illustratör som vår nya bildlärare, vilken snålskjus! Och vilken brutal stavning jag körde på "skjus" är det verkligen rätt?

Stina Wirsén är det om ni vill kolla.

Söndag



Glöm inte blåsningen klockan 20.00. Glöm inte duschen så ni blir av med lite skämsel från helgen. Glöm inte packa väskan och glöm inte att vara glada för att ni inte har någon vagel!

Stället där kyssarna sker i stan.

Om vi återgår till rubriken så måste det här stället vara rulltrappan. Ingen har nog åkt rulltrappa en gång utan att se några kyssa varandra. (En dag med myckert folk). Ville inte riktigt få fram något mer av den här bemärkelsen.

Köpte två läppstift idag. Ett hudfärgat och ett orange, men det ser rosa ut på bilden.

Viva La Diva:Cream 19.

Max Factor: Pink brandy 825

Den heter förvisso pink, men som jag skrev, nej.

Nu ska jag gå och fråga om mamma vill ha hjälp med maten, gör det du med då blir hon glad!

Fireworks



Nu ska jag och Vera in till stan för jag ska köpa ett läppstift kände jag när jag vaknade imorse.

Jag har tänkt på en sak. Det här med bussar.
Finns det en oskrivenregel att man flyttar längre och längre fram i bussen ju äldre man blir?
Barn/miniungdommar sitter längst bak, Ungdomar sitter framför, sen kommer de vuxna och gamlingarna längst fram. Varför gamlingar sitter längst fram är ju givet av SL. Men de andra då? Jag tror på det här.


Fyllekäk eller Bakismat?

Åt ett så himla bra fyllekäk igår så att jag är proppfull idag, men jag vill ju käka bakismat. Det hör ju till rutinerna, faan. Men jag ska pressa i mig skiten och njuta ändå.


Igår var vi på HEROIN, dåligt drag men jag hade väldigt kul med roliga Vera och Sandra.

Jag vaknade med tankne "Vad var det jag tänkte att vi skulle göra idag?", Sen kom jag på den jag tänkte att vi skulle ha picknick. Jag trodde det var sommar.

Simmning idag

Fan vad svårt det ska vara att komma upp på morgonen, jag blundar somnar dirr. Ska snart till skolan efter skolan ska jag på modevisning på en tunnnelbane station kommer dock inte ihåg vilken station? Vi hörs sen, ha en bra fredag!

Någon dag i mitt liv ska jag ta det lungt med 1 lax bakom örat.



Halv åtta hos mig borde fan få cred för sin uppbyggnad av programet. Så himla bra. Mån- Tor. Lätt att följa med. Alla är glada.

HELVETE vad jag skriver vettiga saker i min blogg.

Helvete

Jag är så jävla förbannad, besviken och vill slå ner något nu. Jag vann inte designtävlingen och det får mig så jävla förbannad att jag gråter. Ni får jättegärna pigga upp mig, berätta något fint för mig? Eller hur man får ut sin ilska förutom att vara våldsam?

Puss.

DESIGNTÄVLING

Nu gäller det, idag ska vi tävla heladagen om att komma till Lavas designSM, tror jag det var? Kan inte alla namn. Jag är inte nervös nu mn jag var det igår... Om jag inte vinner platsen till Lava kommer jag nog börja gråta. Berättar mer sen. Har brottom nu. Kram.


Keps


Larsa du har fått mig att inse det här med keps. Japp den här ska jag glida runt med hela sommaren. Nu gäller det bara att klicka hem den.

Vad hände egentligen?



Nu har föräldrarna lämnat mig och Sis ensamma några min. Då startar samtalsämnena igång.







Om man ändå fick borsta tänderna med en snubbe.


Vagel



Någon som har något tips att få bort skiten????? haft den förlänge nu och den blir värre och värre.

Brinlee is back



Pluggar företagsekonomi med Brinlee i knät.

Huvve


Bilder från Portugal för ett tag sedan.


Jag har kommit in i en ganska konstig period på något sätt, allt känns så jävla bra. Och nej jag är inte kär har inte änns någon jag tänker lite extra på. Förutom de jag vet tycker om mig, vilket känns jävligt stabilt.

Har också kommit på ett bra sätt att komma upp på, på morgonen. Att inte veta när man börjar. För då måste jag alltid kolla upp det och då vaknar jag till.

God natt

Absolut

Glömt visa er tygen jag ska sy en mc inspererad jacka av, här kommer det.

Randigt yttertyg och mintgröns foder. Tyvär har jag inte plaggskissen hemma.

Jag behöver tala ut

Sitter i min säng och gottar mig med en choklad och lossas internetshoppa, tuggummiklibb i sängen och på magen. (Fastnat). Inte alls grasiöst faktiskt. Medans Kicki ska gotta sig med chokladkaka och grädde med en hrinpakning i håret liks. Livet är hårt. Snart Paradise hotel!!!



Nä nu kan det nog inte blir värre när jag tog den här bilden drägglade jag så att det rann längstumen ner på tangentbordet. Hej då.

Jag tror nog att någon ska åka iväg...



Amsterdam på sportlovet, woha!!

Juste ni ska få se mina tyger jag ska ha till min kavaj jag ska sy. Fast först paradise Hotel!! Ska ringa Kicki på skype och sätte på tv. En hel timme av njutning.

Företagsekonomi

Vi har fått lite frågor att söka upp på internet, varför hör man en tjej på den här kursen sitter och RINGER alla företagen vi ska söka på? "Hej ursäkta lite snabbfrågor....". Ibland så finns det gränser. Men lycka tiell brudeen. Bara så du vet tar jag dina svar.

Bakfickan

Snart är Vera inne i stan då ska jag möta henne ,klunka ner 3 öl sen drar vi till bakfickan och möter min syster och hennes vänner.






Juste! Det blev ingen "träff" för mig av olika anledningar, ZING.

Good Bye, Horses



Kom precis hem från en liten gruppfika, nu snart är det middag sen blir det pimplavin och öl. Väldigt ekonomiskt att hitta saker, t.ex. 300 spänn, ja? absolut!


Jag och Lina



Jag tycker verkligen det här ser obehagligt ut. Ni?, Nu ska vi ut och fika. Först ska jag proppa i mig en macka, det gäller att vara ekonomisk vid vissa tillfällen.

Var är alla mina skolböcker?



Kom precis hem efter att klassen varit och köpt tyg till kappa/kavaj, ni får se mitt tyg senare! Nu ska jag slå in Adams paket sen ska jag ut och fika med honom. Ni kan få se hans present jag gjort, ingen aning om du läser min blogg Adam!!


Fortfarande Ritorno


Sitter på Ritorno och steker med en snygg tröja som är min syster, och är med min syster och Kicki. Jag går nu också.

Saltgurka är något jag ska käka snart, gott.

Hemma från skolan och vet inte riktigt om jag är så stolt över min prestation de första två skoldagarna, men jag ska försöka utnyttja lektionerna så mycket som möjligt. Men det är ju så mycket roligare att spela spel.

Oklart 2

Jag har ett dilemma, jag borde duscha mitt hår... MEn då kommer inte mitt hår vara ragt längre vilket jag trivs i att det är. Jag vill verkligen ha en platttång, men borde inte vilja det för jag har 3 kr kvar den här månaden... Så nu ska jag göra det kul att inte ha rakt.




JAG SÄGER PARADISE HOTEL!

Oklart

Jag är lite nervös, mår lite illa, har lite handsvätt, lite leende i mungiporna. Jag är bjuden på dejt, eller dejt låter så vuxet..träff? aa träff.
Bild från i Fredags,  från Veronicas bilder.

"Here you go!"

Något i mig gör så att jag kommer närmre och närmre det jag egentligen vill göra. Spela Super Mario.

DUM I HUVE

NÅGON SOM VET NÅGOT OM BIAFRAKRIGET FÅR JÄTTEGÄRNA POSTA DET TILL MIG. JAG FATTAR INTE.

Proppmätt


Nu ska jag plugga hela dagen. Den här morgonen har varigt den bästa hittills på år 2010, sinnes vad jag skrattat.

Adam

Nu ska jag ta bussen till Adam, heej.

Jacka kostat 1500 fick den för 209, woha. Spring till NK om ni vill.

Ja jo

kom precis hem från Jullan där vi alla sov efter Hannas 18 årsfest, det var jävligt roligt! Nu måste jag fräscha upp mig fixa adams present och sen dra till adams gödelsedags middag! Sen efter det lutar det åt snap. 

Vad har hänt med mina läppar?? De är knall röda och röda utanför.

Kollar igenom gamla bilder, ibland hände det för mig även då. 15 sep 2008.


(Jag och Kicki har diskuterat omdet här, VArt försvinner änns kläder man hade förut??)

Har tjejkväll med emma i hennes rum. Eller aa ingen av oss vill sova.

FaAn



Pappa var snäll och skulle se vad det var för fel på min kamera.
Skärmen funkade nämlign inte när man skulle ta kort.
Så sa han "det var ju inga problem" och gav dem till mig.
Lovar att han såg dessa bilder då för det är dem senaste tagna. Just det spelar väl ingen roll men mår piss över att jag känner mig så respektlös. Vi har snackat om de här förut. Men har jag respekt för några så är det absolut för min familj. Och tycker verkligen inte pappa ska behöva se mig röka. Sånt här händer bara mig.

Strömavbrott

Någon mer som fick det nyss? Vi hade det i ca 2 timmar. Men det var trevligt, det fick mig att inse att jag ska ha sex framför en brasa innan 2011 och så blev det Cluedo. Jag vann såklart... Plommon i arbetsrummet med revolvern.


2010

1.    Köpa en ny mobil med bra kamera
2.    Fixa körkort
3.    Ha fixat en modevisning med Paulina
4.    Börja träna igen
5.    Göra läxor i tid
6.    Förverkliga mina idéer
7.    Försöka ha ordning på mina pengar
8.    Skaffa MVG i alla hantverkskurser
9.    Fixa en resebudget
10.    Få igång mitt bankkort
11.    Bli 18
12.    Ta vara på det jag har
13.    Utnyttja dödtid
14.    Fixa mina egna pengar
15.    Kämpa mer
16.     Få igång stickmaskinen
17.    Vinna Super Mario
18.    Inte vara butter för att min sis åker
19.    Få bort de röda ur mitt hår

För i helvete att jag inte kommer på någon tjugonde

Brutalt

Idag gjorde jag något jag aldrig skulle kunna tro om mig själv. Jag och mamma var på NK:s nyckelrea klockan 8.00. Åtta noll noll!! sinnes. Men jag hitta en väska en jacka och foundation och ansiktskräm från Chanel. Det var en ok-rea men herrarnas rea var mycket bättre. Snåljåp.

London

För ungefär ett år sedan så var famailjen Bergqvist i London. Jag vill dit igen snart. Ska nog börja spara till en resebudget som jag kan gotta mig i sen.

Nu ska jag till köket och fixa stormiddag med mamma. Paella.

Gulle

Otto och Filip ligger helt utslagna i min säng...Någon som vet hur man smidigt väcker folk?

Middag hos Linda

Nu ska jag springa ner till porten där Kicki står så ska vi till hennes syster Linda och käka middag. Alla vi bor på samma gata, skönt. Jag är sugen på vin... Linda?....

Ritorno igen

Fast den här gången ska jag sitta med Pulina och beräkna tygutlägg så vi vet hur mycket tyg vi ska köpa till våran kollektion, det börjar närma sig...

Ha en bra tisdag, hörs sen!

Jag klippte mig inte....


Hälsa på min vän Larsa nu.

Larsa

Super Mario är boven

Jag funderar på att gå till toaletten med saxen och klippa mig en ny frisyr...Jag har tröttnat på mitt hår och är förbannad för att jag förlorat Super Mario x antalgånger. Förra gången när jag klippte lugg var jag också sur...och det slutade ju bra. Mot toaletten.

Ritorno

Sitter på Ritorno och pluggar med Kicki eller aa gjort det i två timmar nu så nu blir det vila. Har inget åkkort... fast i Odenplan, cool.

Gaaah hur fan tar man bild på sig själv när det är folk runt omkring sig?? Ser ju jättefjollit ut...bry dig in om vad andra tycker om dig våga vara dig själv blablaba... fuck det nu, det här var nog det svåraste jag gjort med bildtema. Så intryck i i ett hörn och "skratta åt Kicki"...taget? absolut.


Ännu en bild från nyår



Hemma igen, ska få mammas och pappas mat gaaah gott. Ha en fin kväll. Själv ska jag försöka vinna den svåra banan på nya Super Mario spelet... Är bara tvungen att ta en paus efter mina utbrott. Jag är världens sämsta förlorare när det gäller tv och dataspel.

Film


Woha en bild från middagen, alltid lika kul med gruppbilder eller hur Lina?

Idag var jag och Kicki bjudna på middag till Larsa, gott. Efter drog vi hem och titta på Harry Potter, vad har vi hamnat i?
Jag har aldrig varigt en filmmänniska, det ända de gör är ett tidsfördriv och en anledning till att sickta högt. Känns som det har vänt helt... Kanske kommer tillbaka till verkligheten imorgon när jag flyttar hem igen.
Nu...en till film.

ONDSKAN

Legat hela dagen och kollat på film. Nu senast Ondskan, katter är det ju ok med. Nu ska jag få med Kicki till ballkongen. Innan hon somnar, ser ut som en fätta. god natt!

Nytt år

Det luktar piess här inne i rummet jag orkar inte kyfta mitt huvud, men jag är sjuuukt hungrig men inte sugen på något, jag orkar inte skruva mer för skriver barsa feel ser inte tangenterna för att darorn ligger på min mage och jag orkar inte b.öja benen. Heej.

RSS 2.0