it may be winter outside

Och jullistan måste fixas några skivor jag kommit på att jag vill ha är iallafall:
image39

1. Hot Chip- The warning
2. Snook- Är
3. The Knife- Silent shout
4. Timbuktu- Oberoendeframkallande
5. Familjen EP
6. Daft Punk- Homework
7. Chords- The Garden Around The Mansion

Har ni några bra tips på artister annars?

KRAM

Använd mormors kläder och rädda världen

  Visste du att tröjan du har på dig kan ha gjorts av ett litet barn bara för att du ska kunna känna att du har gjort ett bra köp. Visste du att barnen jobbat i arbetsförhållanden du aldrig skulle acceptera. Dessutom kan färgningen på dina kläder ha förkortat människoliv.Dom här problemen blir bara större och större. Ett enkelt sätt som kan bidra till bättre arbetsförhållanden samt lösa problem där barn får jobba istället för att gå i skolan är besöka era morföräldrar. Leta igenom deras garderob, kanske har de några kläder som är snygga. Återanvänd gamla kläder eller åk till secondhand affärer. Ge dina gamla kläder till affärer som kan sälja dem vidare, ja det finns en hel del man kan göra åt det här problemet. Det är dessutom inte bara bra för världen utan kan också förvandla dig från tråkig till modemedveten bara genom att mixa och använda gamla kläder. Det blir allt mer inne att ha hittat saker på secondhand. Se bara på de tusentals människor som bloggar. Varje dag kan man läsa hur nöjda de är över att ha något som de antagligen är helt ensamma om. Secondhand har gått från en känsla av orenhet till mode på hög nivå.

//Citat av mig och lite joakim, haha

nå hur många blev lockade av rubriken och läste hela?


You are my angel

image38

Inlägget jag skrev igår har tyvärr försvunnit lessamt nog men vafan det var juh asfult så det var chill, Här är iaf T-shirten med luva från Weekday.

Skor HM Emma B
Radio (ASBALL) vettefan haft sen blöjan

Det kliar på min axel, är hungrig och spilt glögg i soffan men fuck it  glad är jag ändå!

PUSS

The looks

Trååk trååkt trååk jag då blir det allt memory med Emma.B

image34

Och det jag har i håret är ett hårband jag gjort i slöjden i brist på annat. Men silvrit äre!

we are your friends

Min idé med att ha en rolig lek om att gissa artisten/gruppen på mina titlar gick ju åt skogen, ingen verkade ricktigt haka på det. Aja den oootroligt roliga leken still fortsätter!

Någon gång i veckan så tryckte jag en T-shirt på skolans kulturval, Det jag ville att det skulle se ut som var ramlande sträckgubbar och en klarar sig för att den hänger i en pinne. Och det lyckades faktiskt likna det också, ricktigt mycket! fast sen har vissa trott att gubben som hänger i pinnen är den som dödar alla med en pinne men man får helt enkelt avgöra det själv. Nu får ni avgöra.

image33


KraaAAaamaaAAaasFoundations

image27
Sjuuuukt inspererande människor! Har tyvärr ingen aning om vilken deras ursprungliga sida är me¨n gå in på google och sök på New Rave, så kommer dom upp!

Tittade på en liknande tröja tjejen har på sig i helgen och hon fick mig verkligen att vilja ha den så får hoppas att den är kvar, var tänker jag inte avslöja förns den finns på mig.


PUSS

Bucky Done Gone

image25

Ball brud som Copenhage Street Style har funnit på gatan

Maha

Nu har jag en lek på G, ni ska skriva artisten/gruppen på den låttitel jag skriver som överrubrik på alla mina kommande inlägg!

Shiaaat vilken idé asså!  Go For It!

Merry Little Fancy Things

image26

Tights CM
T-shirt Top Shop
Liten skjorta Acne
Halsduk HM
Väska Monki (systers)
Skor Nike (systers)

Hmmm...Asså....eh.......

the magic position

image23

Idag vaknade jag väldigt trött, men sjuka och sega som jag och Emma.B var drog vi in till stan för att hitta kläder. För mig blev de det som är på bilden en

Leopard tröja från HM 100kr
Svarta jackan från Monki 500kr

Sen drog jag med Calle och Filip till String där sen pappa ringde mig för att bli sur att jag inte åkte hem direkt för att göra läxor. Så efter vi fikat klart drog jag hem för att göra klart läxan men ägd som han blev gjorde jag klart den på ca 20 minuter och han trodde jag skulle vara klar runt 22.00.

Men nu sitter jag och irriteras på att man inte kan föra in musik från ipoden in till datorn...
Föresten! har någon något tips på ställe där man kan köpa snygga sjalar?

KRAAM

TOnight - Lykke li

image22

Och med den låten och det här kortet säger jag God natt. PUSS

feber feat ninsun poli

Är då en ny låt från Familjen som spelades för första gången på spelningen jag var i en affär, sen vet man ju inte om det sägs varje gång, aja fuck it bra ären!


image20

so glad to see you

Namnet på detta inlägg säger er vilken låt som nöts i mina högtalare just nu med Hot Chip.

Jag tänker inte köra något  som" nää förlåt mina käraläsare att jag inte skrivit på länge"  traaams.
Aja Idag efter skolan drog jag med syster Emma B till Myrorna för att ha något att göra istället för plugga. Och från affären gick vi ut nöjda och belåtna med varsitt plagg. Syrran en asball svart silvrig klänning och jag en gaaanska så ball jacka. För 1 och en halv Hunka !

image19

Nu ska jag Emma B och farsan dra ut på resturang och käka Indisk mat, Ciao!

yo tengo krull

image18

RSS 2.0