vanilla ice- ice ice baby

image16
image17

Prao

Då var första praodagen avklarad. Började klockan 9 och fick sprätta upp en kavaj som faktiskt var från Sportmax kändes lite ballt, sen fick jag spretta en kjol, mönsterpassa ett parbraller och hjälpa till att sy en a-formad höstjacka. Blev gaanska så förvånad när hon lät mig göra så stora jobb ändå för att bara veta lite hur jag är på att sy. Men det var niiice. 

På lunchen blev det att äta pannkakor och filip kom förbi och joinade mig, det var kulkul! sen drog han hem till sitt och jag forstatte jobba. Slutade runt 5 ... 

Då bar det sedan av till dansen som inte är sååå taggande. vet inte ricktigt men det är inte samma grej längre nu när man gått 11 år. Inte så konstigt anar jag.

Och hemma väntade en rolig middag med farsan då vi åt sushi och hade lika kul som vanligt!image15

BRItta persson

image13

Idag är jag lika ledig som igår, Filip gick från mig för några timmar sen för att dra till skolan...Och jag vet inte ricktigt vad jag ska skriva.
Är iaf sjukt taggad till att Praoa imorgon! Vet inte om jag skrivit vad jag ska praoa med , men jag har fått prao hos en designer här i huset brevid mig, Lina taaaaaagggar. Jag ska få sy och se hur det är att leva som designer.

Just nu sitter jag med en Latte brevid mig och lyssnar på Britta Persson, om ni inte hört så ladda ner för guds skull. Märker att jag bara sitter och ord bajsar men nu ska jag gå och kika vad jag har i kylskåpet!

KRAM

Faded Beauty Queens- The Thrills

image12image10

Thin Lizzy- sarah

Då var det söändag igen då...Det brukar vara den sämsta dagen på veckan men NEJ inte denna dag.

Morgonen började med att vakna upp hemma hos Hanna efter en gaaaanska så lyckad kväll. men bärsa,vänner, lägenhet!
När jag Jullan, Cassi, Hanna vaknade satte vi oss framför TV:n. Sen blev jag kock med cassi för att laga frukost som blev grillkorv med bröd. Sen ville vi ha lunch så då blev det chips, popcorn, godis, coca cola, choklad.
 Men ska inte klaga fan!
Vi satte oss på Ballkongen och bara njööt av stunden tillsammans med musik. Det splades en jädra massa 90-tals hits.

Imor´gon är jag ledig för att vi har prao och min praoansvarig är mammaledig måndag tisdag*njuuuuter*

Hare bäst !

image9


Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte hittar hem men det gör jag; tror jag

Hej!

Varigt en extremt jobbig dag idag började med att inte kunna gå upp från sängen, sen när jag väl var i skolan så skulle vi göra nutidsorgentering som jag alltid lyckas torska på, kunde svara på 9 frågor. Aja vad fan ska jag göra med vinsten att få resa till stockholm? inget.....

När jag kom hem var jag helt taggad på att syrran skulle vara hemma så vi kan dra till Myrorna, men nä istället kände jag då tvång att plugga till No:provet imorgon, Fast det  pallar jag inte ricktigt så nu sitter jag här och slår på knapparna medans jag lyssnar på Bob Hund.

Funderar ganska rejält på att måla Bob Hund loggan på min vägg som är helt naken på ena sidan, skulle var gaaanska så nice. Får se hur långt jag kommer med det projektet.

På senare dar/veckor har det blivit en heldel umgås med vänner och skaffat mig en kar om man kan säga så, Det är nice , det är nice!

Men nu plingar det på dörren och syrran kommer nu dras det till Myrorna , ciao!

image7

RSS 2.0