Hej!


Kicki har åkt



Min katt är i Åre. En ÅRE tröja vill jag jättegärna ha när jag gick i sexan.
Hon kommer hem om en vecka så det blir bra. Men det är så jävla tråkigt.

Sockerdricka = Öl



Jag ska sluta dricka lite, eller i alla fall testa ett tag. Jag kommer bli rik.

Men fuck det nu, nu ska jag städa systers rum och lyssna på Fibes, oh fibes!. Sen kommer mamma och pappa hem med semla. Sen kommer Vera tillbaka. Såfort hon går blir det tråkigt, VERA KOM TILLBAKAA!

Hade ni en bra måndag?

God morgon



Nu kommer Kicki hit sen skola. Hej!

500 Days Of Summer



Såg precis den filmen, som var så jävla bra. Men en sak kom jag på mig själv med. Jag har glömt bort hur det är att vara kär. Vilket är så jäkla tråkigt. Känns som att jag ska sluta skriva nu. Haha sry god natt.


Körkort

Ska snart till bilskolan här vid Odenplan och kolla upp körkort, äntligen! Tjatat sen i somras.


Where The Wild Things Are



Ska nu se andra hälften av filmen. Det här kan vara den bästa filmen jag någonsin sätt.

Misslyckat

Jag har nog aldrig garvat såhär mycket åt bilder som är fula. Man ser hur alla försöker vara snygga men misslyckas totalt, hahahahha sitter fan och bölar av skratt.

Varför ville ingen hooka?


Förfesten blev festen som blev efterfesten. Lördag.


Klar med halsbandet



Absolut nöjd.

Pärlor



Hemma igen. Hittade tyvärr ingen spegel och inget annat heller. Men smart med handsprit som luktar gott!
När vi var klara så drog vi till Lisas Cafe vi medis. Hur bra som helst.
Efter några timmar där så drog jag hem, påvägen hem köpte pärlor på Panduro.
Nu ska jag försöka efterlikna ett halsband som var med på modevisningen jag jobbade för! Lycka tiell.

För övrigt är det min morsa som gjort halsbandet jag har på mig!

UF

Ska snart till Älvsjömässan för att kolla på massa unga företagare. Jag hoppas på att någon har gjort en minispegel med lampor runt, även fast det redan finns. Det borde ju vara rimliga priser där,
Hoppas det inte blir allt för mycket krångel med SL idag. Igår satt jag fast i en buss på en bro i 40 min...

Hade fel



Jag har inget SMP det är nu givet att det är PMS. Det är sinnes vad mina känslor håller på nu. Skriker, sen glad, sen tårögd och sen förbannad. Förlåt pappa att det bara är jag hemma idag.

Påklädare



Hur jag blev påklädare till en modevisning på fashionweek. Var genom att modecenter hörde av sig till våran lärare och bad om sex st elever. Då anmälde vi oss. Sen var vi inne. Det var bru1talt kul och har aldrig varigt med om så mycket på en helg. Att få ta han om Alexander Mcqueen kläder var helt ok! Sen att jag såg Anna Anka och Lars wahlin!!! Nu ska jag ha en efektiv vad. Först städa rummet. Helvete vad det ser ut.

Gaha

Hej helvete vad viktig jag har blivit. Nu drar vi till Emma och firar med vin. Ha en bra lördag nu, vad ni än gör!

Dött

Det är helt dött i lägenheten alla som är här sover. Men jag ska snart fixa lite frukost till mig själv sen klä på mig och gå till Odenplan för att få skjuts av Larsas pappa till Modecenter. Vilket är väldigt snällt!,. Nu ska jag ta tag i mig själv, skriver mer om morgondagen lite senare. Hej!


LÄS!!

Jag vet inte vart jag ska börja...
Första visningen skulle dra igång kl 11.00. Alla var helt redo ch musiken skulle dras igång. Då börjar en svensk kille SKRIKA på engelska. Ingen fattade någonting. Sen börjades det, han skrek om hur dåligt det var med päls. Medans han skrek så låste tre idioter fast sig runt en stolpe med armarna i hjärnrör. De här idioterna börjat skrika "Djur är mord inte mode!!!". Det går en långkedja till de första som börjar skrika som också låser fast sig. De har också cykellås runt huvudena. En av dem börjar slänga lappar om hur dåligt det är. Efter 30 min skrikande så tar de som håller i modevisningen ut publiken så de får mingla lite. Publiken är väldigt orörd. En som jobbar samlar alla oss som är bakestage och säger hur vi ska göra ifall de kommer till oss. Hon visade vilken dörr vi skulle springa ut från ifall de kom. Vi hängde stora skynken över alla kläder. efter 1,5 timmar så går vi ut. Aktivisterna är fortfarande kvar. För de hade gjort så att om man tar bort en så blir alla lösa. Vi går till ett hus där det är lungt. Och sitter där någon timme. Vi får sen höra att folk har varigt på taket och i hela byggnaden och utanför. Massa poliser kom och tillochmed helikoptrar. Jag stog och stirrade på en som skrek och hon vågade inte änns titta på mig.  Det här är det sjukaste och obehagligaste jag varigt med om.
Klockan 15.30 kunde vi börja igen. Fuck er jävla aktivister. Visningen gick skitbra!! :D

Igång igen

Nu ska jag snart dra mot slussen för att möta  upp alla. Idag är det första visningen, spännande! Jag är svullen i ansiktet...

Helt slut. Fashionweek dag 1.

Lång dag och kom hem för en halvtimma sen ungefär.
Efter skolan var vi redo för ett möte i en timme. För att få info om de kommande dagarna på fashionweek som vi ska aggerra påkläderskor på. MEn vi hade fått fel information. Klockan fyra kom vi och efter, inlärning av 14 olika outfits var och skor till det. Paus på 30 min sen två genrep. Och slutade någon gång efter 10.

Jag är helt slut. Bruna, Gråa, vita, vita, silver, svarta, silver, silver. Är de som går i huvudet nu. ENA modellens skogång.

Imorgon ska vi vara där kvart i 10. Visning kl 11.00 och sen 15.00. Sen rep i skolan med vår egen modevisning klockan 18.00. I´m in.



God natt

Kattilago



Allt som är ditt är mitt. Nu har hon åkt.

Gud hör bön?



Jag börjar undra, katter bara smyger sig fram nu i nackagymnasium. Sinnes! Vad har ni för bakgrund?...

Varför två?



Efter skolan åkte jag till sumpan för att köpa svart trikåtyg, men nej. Det hade dem inte, vilket är helt galet.

Påväg hem gick jag in på Hemköp och köpte två semlor, för att man inte bara kunde köpa en.
I kön frågar en tjej om kön går till båda kassorna. Jag svarar "Ingen aning, ställ dig där" och nickar till kön med en person. Jag låter en tjej med proppfull korg gå före mig...?. När jag äntligen betalat mina semlor, så ligger det kvar en 50 öring i pengargrejen, så jag strecker mig till damen framför mig för att ge den. Men hon säger snällt "Du kan lägga den i Haitiburken". Hennes barn blir då lesset och säger "men jag samlar ju på 50 öringar mamma". Så jag plockar fram en 50 öring från min plånbok och ger den till henne. När blev jag såhär?

Tänk om jag har fått PMS fast tvärtom? Att jag blir trevlig och väldigt tålig.
SMP det nya PMS?

Lycka tiell!

Andrum i skolan just nu börjar om 30 min, andrum och andrum (badrum). Händer ändå ingenting här. 
Men en sak som händer är att min syster drar idag klockan 5. Vi sa alltså hej då till varandra igår som blev "Hej då ha det bra, fuck det här vi ses på skype". Fast så är det inte alls Emma! Jag kommer sakna dig som..gaah. Men helvete heller jag vågar inte säga sånt. Vi ses om två månader. Då är det bara tio dagar kvar tills jag fyller 18.






The Temper Trap




In order to be irreplaceable one must always be different.



Jag vill göra om mitt rum.

Hur kokar du nudelsoppa?

Serr det här måste vara en av de mest oklarade frågorna. Alla har ju kommit överens om att vi gör olika och alla tycker givetvis att man själv gör rätt. Jag är absolut en av alla.

1.Mäter noga upp vattnet 5 dl.
2.Lägger i kryddan.
3.Lägger i nudlarna lite innan det börjar koka.
4. Väntar några min till som de är inte för kokta och inte för ofärdiga.
5. Häller upp allt i tallriken.
6. Äter

Synpunkter?


Mission

Mitt mission är nu att lansera min barnbok jag håller på att jobba med. Den ska vara ute på marknaden innan 2011.
Ett av mina mål är att bli rik. Jag ska vara den som säger "Jag bjuder, laget runt!". Helvete det här kommer gå.


Tennstopet

Nu ska familjen till Tennstopet och käka middag! Som en slags avskedsmiddag för min syster. Hon åker på tisdag, helt sjukt... Men nu ska jag skynda på min familj lite vi ska vara där om 10 min.


Flamingo´s are pink because of what they eat.



Hemma, letade efter en snygg och god handkräm. Skit svårt. Köpte 4 nudelsoppor istället, bunkrad.

Intressant

Hur många råkade få hem ett ligg igår och vaknade upp idag på alla hjärtans dag? snälla ge mig ett "Jag!"

Otroligt bra

I fredags var jag hos Tove med Jullan, Matte och åt middag. Gott! Sen sov alla där och hade det så kul som vi brukar ha! = väldigt bra fredag.

Igår var det "hejdåfest" för Emma B och Tove Ö här hemma hos oss. Lyckat det med! Det får ni bilder på sen.

Och nu är jag i min säng och ska absolut gå ut på promenad,



God morgon!

Här är innehållet!


Kickis bild


CHIC



Woha idag blev jag otroligt målinriktad av att få en goodiebag från CHIC.
Jag smed planer om hur jag skulle kunna springa före kön om dem längst bak började springa. Jag hade vassa armbågar för det som försökte komma förbi.
Men sen påminde mina vänner mig om att vi var i Sverige.
Kön gick som den skulle, jag fick min påse, vitamindrycker och champange. Gick där ifrån ganska omskakad.

Ni får se vad det var i den snart! Var någon av er som va där?


Torsdagen

Nu ska jag till skolan sen efter det ska jag, Ebba, Chacke och Paulina käka ute tillsammans sen ska vi ta oss till Twilfit i gallerian som har en invigningsgrej idag! Det här blir en bra dag,


"Rätt upp i hugget"



Nej sorry slut med massproduktion. Heej.

Jaaa gliiideerr!


i'm never gonna know you now, but i'm gonna love you anyhow





Kommer snart stå på Emmas vägg.

Maten tysta mun.


Mat....? Kom dåe!

Jag som tänkte att jag skulle fira med massa mat efter jag varigt hos tandläkaren, men. Nej. Jag får inte äta på 30 min, vilket innebär att jag måste vänta ännu längre med att laga middag till familjen för att...Jag inte kan provsmaka maten. Helvete, fan vad jag hatar er nu som sitter och gottar er framför datorn!!! Hoppas erat "fantasifulla mellanmål" (Med ketchup,saltgurka, keso, gurka och feta på samma macka) smakar SKIT!


Idag hände det



Åkte till Adam efter skolan, men var tvungen att dra hem innan sju eftersom mitt pluskort är borta och det är en jävla väg tills man får ett nytt kort. Förlustgarantin är inte smidig någonstans.

Ingen här hemma vill hitta på något...Jag är rastlös. Ska fråga en vända till.

Först! måste jag säga att nackagymnasiums kattigaste kille är nu hittad. Han stog där utanför klassrummet helt oskylldig och otroligt snygg. Hmm... vad ska man ha på sig imorgon?

Thin Lizzy






Jag och kicki envisas på tunnelbanan om vem av oss som har rätt om att vi ska vara fram eller bak på tuben.
Disskusionen slutar av att vi inser att vi tagit helt fel tunnelbana. Pinsamt. Kul. Tråkigt det låter.

God natt

Business in the front, party in the back.



Det här tycker jag är jättekul, hahhaha. Men det var så det sas när den här frisyren var inne.

Lugg



Såhär blev det urklippt och lugg, jag är nöjd. Fast det blev inte riktigt som jag hade tänkt men är, absolut nöjd. Arra!

Hot Chip har ju släpt ny skiva nu, vad tycker ni om den? Jag tycker hittills "Brothers" är bäst, rätta mig om jag har fel med låttiteln. Är dock missnöjd med att ingen var brutalt bra. Men det kommer väl. Efter x antal reapet.

Frisören idag

Hårförlägningsbutiken som jag talade om förut att de ringt mig...kommer ni ihåg? Det var frisören jag ska till idag som ringt. Vilket huvve jag är. Men nu är det ordnat. Kicki klipper sig först och jag klipper mig sen.



Nu blev det genast brottom till frisören. Om några timmar är jag ny, helt ny.

"Hepp!"


Ebbas bild

I fredags var det skridskor i skolan. Och woha vad dålig jag har blivit tydligen, det ser ni på mina ben på bilden också. Ostadigt Lina. Sen att det var blodstänk lite varsom gjorde det inte lättare att slappna av. God natt.

**** ****** * *********


Nu sitter jag och finular lite på min idé. Ämnet jag håller på med är självkänsla för barn. Att de ska prettas in i huvudet redan när vi vill att någon ska börja läsa sagor för oss. Det känns ytterst känsligt men det här ska gå. Det jobbigaste är bara att jag är så himla självkritisk. Men kanske förbättras det efter det här. Det tar vi reda på.



Nu händer det



Kom precis hem från stan med pappa. Hittade fem leggings, blusen jag har på mig och en vårjacka.

Jag mår så in i helvete dåligt men ska jag försöker göra de bästa av det. Kanske ta tag i mina ideer, tänk om det går bra och jag får massa pengar. Tänk om det går dåligt...vad gör det? Nu  händer det.


Någon som kan ta med mig på äventyr?


Lördag och jag ligger hemma. Känns lite oklart. Allt känns väldigt oklart just nu faktiskt. Allt och ingenting händer nu. Känns sådär. Sådär... det känns skitjobbit.

Laxfitta



Hhahahha Pyjamas.

Jag ska klippa mig på måndag.



Jag vill göra en förändrring, kommer antagligen backa tillbaka till luggen. Hmm...Eller vad tycker ni?

Ut


Varför är klockan så mycket?

Hej ja gliiideer. Gissar ni rätt reklam så bjuder jag på en nakenbild. Nä men serr jag ska bryta isen om att inte kommentera på den här bloggen.


Nu ska jag och min syster bli katter för att sen köra en mjukstart på Ritorno= kaffebuffe. Sen ska vi gå som om vi var kända längst hela drottninggatan och vara allmänt viktiga. För att sen glida in i Kulturhuset. Våga inte komma fram till oss idag.  Vi är viktigare än er.

Värdelösa hålen

Tjenis, meningen var inte att visa de hål jag har mellanbena. Men nu blev det så, wops.

Nu ska jag ut med ett leende på läpparna, för att det är sol. Har tömt spargrisen, ordagrant. Så ska köpa cigg för bara enkronor och två femmor. Jag skäms lite över det. Nä slutmålet med att gå ut är ju att komma till skolan, så nu måste jag dra.Kram.

Sol ju!



Åh vad härligt vaknade precis (Dock vaknade jag av att en hårförlägningsbutik ringde mig?? orkade inte svara men kollade upp numret, råkade faktiskt klicka i all hast.) och ser att det är soligt ut! Nu har jag vår i mig om jag inte tittar ut allt för noga. Men nu ska jag ta mig upp från sängen. God morgon.

Berg



Efter skolan åkte jag Ebba och Chacke till Berg och blev intervjuade och som gentjänst, är vi VIP under hela fashionweek i augusti, heelt ook för mig!! 18 då också, h3h3.



OLW




Jag vill vara med i en reklam film, skulle vara coolt.
"Shit är det du från OLW reklamen??"
"Haha Va roligt, ja det är faktiskt jag"

Det här ska jag kolla upp. Ingen som vill ge mig en räkmacka på den?
Får iofs inge svar vad jag än frågar här...Är ni kanske smygläsare? Tyst där med.


Rådjur


Tittade precis på Room Service och jag och pappa kom fram till att vi tyckte slutresultatet blev lite väl opersonilgt. Men... Rådjuren! Jag måste få tag på ett, någon som vet vart de kan finnas? Ingen liten porslinssak...


Final hos Kicki

Nu ska jag springa ner till bussen och åkta raka vägen till kicki! FINAAL IDAG!!!!!111ETT

Rita tyg

Helvete vad svårt det är att rita tyg, speciellt när man ska lära sig genom att bara rita av ett plagg. Men tillslut gick det.

tvungen att redigera bilden som fan för att man skulle se vad det var på pappret. Jag är nöjd, men lär få höra imorgon "Ändra lite där och där sen gör du en ännu bättre i färg". Har ritat av en Nina Ricci klänning om ni känner igen den.

Kram

RSS 2.0