Lilla jag är myndig


Min födelsedag!

Idag fyller jag 18 år :D:D och jag är så himla lycklig! Fått världens finaste KÅNKEN av min syster och den  nya MacBookPro av min mamma och pappa!! Det är sol också så ska för första gången på 5 dagar gå ut och umgås. (Varit asasjuk hela veckan)

Hej då!

Nu är jag borta ett tag FÖR MIN SYSTER ÄR HEMMA!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Helt sinnesjukt vilken tur hon haft som kunde komma hem de som skulle ta planet innan fick inte åka så är tvugna att åka tidigast 1 maj, MEN EMMA ÄR HEMMA :D:D:D::D::D:D:D

Nu ligger hon och sover i min säng :)

Blödit
Blödig som jag är så rinner det massor. Emma får reda på imrogon om hon kan åka hem eller inte, om hon inte kan det så missar hon min födelsedag... Och kommer inte kunna åka där ifrån förns 1 Maj. Det här e så typiskt på något sätt, fast det säger man kanske alltid när något dåligt händer.

Nu ska jag ta mig samman och försöka sluta gråta.


Kicki/Kaffe

Nu ska jag cykla till centralen och möta upp Kicki för att dricka kaffe.
Jag är helt jävla nere i perioder för att Emma inte kommer komma hem när det är beräknat alltså på torsdag. Pga det jävla askmolnet från Island.
Fast jag är glad ändå!
Stelt.

Dömd

Har nu gjort den "klassiska" bakisresan. Alltså hem från någon på morgonen. Folk kollar lite konstigt på en och då blir man lite obekväm eller tänker "luktar jag konstigt?".
Om dem inte kollar först så kollar dem garanterat när man ser ut som att man tror att man luktar äckligt (kan man det?).
Men det värsta av det värsta är när man sitter med en Coca cola plastflaska eller någon annan sorts läsk. Man är ju så jäkla dömd. Det var en snubbe som gick förbi med det och de första jag tänkte var: Haha fan vad han är bakis. Sen tittar jag ner på mina händer och ser att jag ser lika bakis ut. Jag tar Coca colan närmre munnen för att dricka men missar läppen lite och tar en klunk och ger upp. Flaskan gömdes direkt i väskan.
Är det skam att vara bakis?

Raggmunk

Hemma efter att ha varigt en timma extra i skolan. Håller på att sy en skjorta till min pappa och nästa provning är på onsdag och då vill jag iaf ha en ärm i aja....

Idag ska vi äta raggmunk!! Tänkte göra det igår men istället freestylade jag en asagod middag.

Ingredienser:
Kött
Salt
Peppar
Soya
Paprika
Champinjon
Grädde
Pasta

Pastan står ju på paketet hur man gör.
Stek köttet med salt och peppar, sen lägger du i paprikan och efter det Champonjonerna. Sen soya och efter det grädde. Puttar i kanske 5 min och sen blandat du det här med pasta. Sjukt gott blev det!
Jag är så ensam att jag dubblar min fotobild. Borde kanske färga mitt hår svart igen? h3h3h skämtlina.

:(Jag vill vara med Sandra och Vera inte sitta instängd med massa läxor.

Jag har en fråga , (Det börjar bli pinsamt att ställa frågor för ingen svarar. Som att fråga en kille om han vill bli ihop och han bara tittar bort. Helvete vad det händer ofta) finns det många som lossas internetshoppar? Typ fyller korgen sen tömmer den när man har fyllt den med allt man vill ha. Bara jag?


:(

Smörbråk

Vilket bordssmör man använder anser väldigt många vara väldigt viktigt. Har någon ett annat än vad man använder själv så berättar man mer än gärna varför man inte ska ha just "det" smöret och creddar sitt eget val. Ibland känns det nästan som att man är i en disskusion om vilket fotbolsslag man hejjar på.
Men varför är smörvalet så personligt?
Kan det ha med våran familj att göra? För vi har ju antagligen det smöret hemma som våra föräldrar valt. När någon säger att man gillar fel sort så blir det som att dem tycker att änns föräldrar tycker fel. Och som alla vet är ju nervärderingar om änns nära väldigt segt.Jag hejjar på Milda, vilket lag är du på?

För mycket

Jag har asamycket inlämnaingar och prov den här veckan. Serr vafan. Matteprov, Företagsekonomi prov, Idrotts prov, svenska inlämning plus att läsa boken ett öga rött. Bara tråkiga saker också... Jag som trodde vi inte hade så mycket i skolan. Wrong!
Lille Brinlee jätteliten förut, aaaaw.

Krullkrig

Min lugg fuckar ur med lockar egentligen men jag plattar mitt hår varje dag. Jag kommer inte alls göra det lika mycket när min lugg växer ut lite mer, men nu är det som en hokeyfrilla bara.

Ni får skratta det gör vi i alla fall här hos familjen Bergqvist.
Fast jag doftar gott.

Body Butter

Kan ha köpt den godaste doften från The Body Shop. Nu ska jag bada asalänge.


TjenisNu är det vår och helvete vad skönt. Jag har kommit i någon slags blåvit period så, nu är ni lite förvarnade. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och titta på That ´70s show. Sen kommer mamma hem och jag sla laga linssoppa till middag. Kan vara den godaste soppan efter misosoppa.

Värdelös

Jag är dum i huvudet man glömmer fan inte sin kompis 18 års fest...Men det gjorde jag. Helvete.

StädarFunderar på att möblera om i min garderob... Eller funderar snarare på hur jag ska möblera om min garderob...Ni får en för och efterbild sen nu händer det.

TROCADERO
God morgon!

Hej
Nu ska jag möta upp Kicki för att gå ut och dricka öl. Kalla mig katt ikväll om ni vill. Skulle jag gjort, iaf backat några steg. REDGREEN. Hahs sry jag backar ist.

Nu ska jag möta mamma och handla middag till både mig och Brinlee!Hahha pappa är rolig. REDGREEN.

StrumporHar pinsamt nog, fast jag vet inte om det är pinsamt. Aja i veckan har jag tvättat med tvättmaskinen för första gången. Jag tyckte det var så roligt att jag nu har tvättat 5 ggr på 2 dagar. En sak jag märkte var att svarta strumpor är sjukt trist och tråkigt att para ihop. Som ett memory som aldrig går att klara av. Så idag började jag med att köpa ett fempack färggaltt. Kul att ha på sig, kul att se i strumplådan, kul att para ihop. Kul.

Bara stek

Kom precis hem från Barkby där jag var med mina föräldrar. Helt otippat hittade jag tre saker på REDGREEN. Fast det var det enda jag hittade förutom en sak till som jag kom på är lite roligare än svart men det får ni se sen. Jag kan skriva REDGREEN varje gång jag har en på mig det jag köpte idag så ni vet vilka det är. Har som sagt lite svårt för "Dagens outfitta" och "Det här köpte jag idag" *En osäker Lina försöker vara katt*.Så det problemet löste jag med att jag skiver REDGREEN.

Äggpankaka

Idag blev det något nytt för mig inte mosa sönder äggen för att jag är sämst på att vända på dem. Nu blev det en utmaning, TRE ägg i samma vändning.


Slutsats: Det funkade.


Målare

Ligger instängd i mitt rum och har gjort det heladagen, vi har nämligen en målare här och jag tycker sånt är jättejobbit. Sen har jag jättesvårt att våga fråga saker som t.ex. "Kan jag använda ena toan nu?" "Kan man duscha nu?". Så hela den här dagen har gått till spillo. Vilket känns väldigt segt. Jag som hade tänk fortsätta att tvätta. Hade råkat trycka in en 2 timmars tvätt igår när jag tänkte tvätta 4 st tvättar. Men bara en blev...

Har precis kollat på filmmer från när jag var liten, jag är så himla blödig. Så jag blir helt tårögd när jag ser hur bra jag haft/ har det. Och nu saknar jag min syster ännu mer. Tror inte någon fattar hur ohel, säger man så? Jag känner mig när hon är borta.
Idag är det 8 april...då kommer hon hem om två veckor, 14 dagar... Japp jag gråter för att hon är borta. Jag borde nog inte ligga här helt själv och tänka.Oj nu kom målaren in...

H1h1Hemma en snabbis nu, precis varot med Adam och ska snart ta cykeln till vasaparken (Jag vet att det är 100 meter dit). Där är Kicki och Thoko, woha. Jag lever, fått två nya blommor. I prencip så mycket har jag att medela, ZING.

Allt har hänt.

h3h3h nu ska vi snart hoppa ner i bubbelkaret sen blir det god middag. En snabbis:

Öl
Vin
Tobak
Spela in filmer
Vänner
Katter
Sol
Musik
Rör cleaner
Cykel
Norrtälje
Luftinstrument
Skratt
Uppfinningar
Nu är det lov!

Kom så går vi
Glad påsk!! (?)

Tjenis

Nu ska jag packa min väska sen ska jag och Sandra ut i världen sen efter det flyttar jag hem till henne över helgen! Ikväll blir det 18 års fest tema sommar, woawoawoa vad ska jag ha på mig? Bikini med trekantsöverdel eller bygel?Vi skyller på boothinställningen, är egentligen askatt.


RSS 2.0