Svar till Lisa

Vi människor står bara för 1 % av koldioxidutsläppen 99% släpper naturen ut. De här siffrorna lär ju inte vara helt sanna men vi människor står för väääääldigt lite utsläpp. 
Jag respekterar att du inte tycker likadant som mig Lisa, men låt mig få tycka vad jag vill och du fick mig inte att ändra åsikter...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja mycket bra observerat, men naturen är inte heller beredd på att vi ska koma dit med våran procent vilket förstör hela naturens egna system/prosses. Det är vi som står bakom den globala uppvärmningen. Vi petar in våran lilla lilla procent och då, tro det eller ej, blir det varmare eftersom attmosfären inte släpper ut tillräckligt med sol strålar. Detta leder i sig till att saker som inte ska smälta smälter som jag sa isar men också tundran i sibirien tex. När en tundra smälter frigörs också en massa massa koldioxid eftersom det finns så mycket dött där som bara fryst utan att förmultna. Det kanske ser lite ut i statistiken men å andra sidan ska vi inte ens vara med där.

2008-12-04 @ 13:44:57
Postat av: Rosanna

Där har du en liten miss Lina! Det är ju vi som orsakar till alla utsläpp. Det är vi som är cansern på jorden liksom! Det mesta vi konsumerar medför nersmutsning i form av utsläpp i sjöar, föroreningar i luften osv..

Heheeee puZ

2008-12-04 @ 16:10:37
URL: http://bjudmig.blogg.se/
Postat av: Alice

Rosanna: Nej, det är inte alls människan som orsakar alla utsläpp. En vanlig svensk ko släpper ut ungefär 100 kilo metan per år, en växthusgas som har 21 gånger starkare växthuseffekt än koldioxid. Men det betyder inte att det inte är vi som är problemet, det håller jag med dig om.

2008-12-04 @ 23:35:49
Postat av: Anonym

Varför skriver du dina åsikter om du inte är berädd att få kritik för dom? Jag menar, ditt inlägg skriker frustration..

och det här faktakriget känns som ett sätt att backa upp sina åsikter för att du inte kan stå för de faktum att du bara helt enket inte bryr dig. Gå på naturkunskapen så inser du rätt snabbt att den glabalauppvärmningen inte är ett påhitt och sen är det ju såklart upp till dig vad du gör med det du vet, men om du själv tror på det du skriver att vi människor inte behöver ta ansvar för att vi bara bidrar med 1% så undrar jag vilken värld du lever i. Det är ju jävligt arrogant och asoledariskt att tänka som du gör.

2008-12-14 @ 14:27:25
Postat av: Lina

Anonym: Jag tål kritik. Men det blir fel i en diskussion när någon säger att man har fel. Det är som om du säger att din tröja är fin och jag säger nej du tycker fel din tröja är ful. Men det är okej att säga okej men jag tycker inte den är fin.



Fattar du?

2008-12-14 @ 15:43:39
URL: http://harligdagformjolk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0